PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="salih" data-source="post: 46303" data-attributes="member: 43"><p><strong>Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?</strong></p><p></p><p>akoy abı kızmısın ama olayada gercekten en dogru yonuyle bakmıssın fendt ıyı ama onun kadar ıyılerıde var ya aslında bu konu bu sekılde dusunulurse cok uzyıp gıder sonu gelmez varıo ıle cvt gıbı acayıp bı sekılde sonu gelmez benım fıkrıme gelınce bence pahalı falan degıl arkadaslar bu fendt ı tarlada falan bı kullanın tadını bı alın emın olun vazgecemeyeceksınız ben ankara da yasıyorum suan ankarada kutlucan acayıp traktor satıyo servıs olayıda ole en gec2 gun ıcınde yanına gelıyolar parcadada problem olcagını zannetmıyorum ama belkıde suan pıyasada traktoru az servıs yeterlı olabılır ama zamanla cogaldıkca ona gore kılıfına uydururlar okay abı ya bu fendt konularında bazı seylerı nıtelendırmek gercekten cok zor ya</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="salih, post: 46303, member: 43"] [b]Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?[/b] akoy abı kızmısın ama olayada gercekten en dogru yonuyle bakmıssın fendt ıyı ama onun kadar ıyılerıde var ya aslında bu konu bu sekılde dusunulurse cok uzyıp gıder sonu gelmez varıo ıle cvt gıbı acayıp bı sekılde sonu gelmez benım fıkrıme gelınce bence pahalı falan degıl arkadaslar bu fendt ı tarlada falan bı kullanın tadını bı alın emın olun vazgecemeyeceksınız ben ankara da yasıyorum suan ankarada kutlucan acayıp traktor satıyo servıs olayıda ole en gec2 gun ıcınde yanına gelıyolar parcadada problem olcagını zannetmıyorum ama belkıde suan pıyasada traktoru az servıs yeterlı olabılır ama zamanla cogaldıkca ona gore kılıfına uydururlar okay abı ya bu fendt konularında bazı seylerı nıtelendırmek gercekten cok zor ya [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt