PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="önder çifçi" data-source="post: 46307" data-attributes="member: 400"><p><strong>Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?</strong></p><p></p><p>sevgili arkadaşlarım:</p><p>bazı yazışmalardan, takib ettiğim kadarıyla konunun bir açmaza doğru sürüklenmekte olduğunu görüyorum. ister yetkili servis,ister satıcı,ister teknik adam yerine koyun..önerimide dikkate alın derim....</p><p>burada müteaddit defalar ifade ettim,ne müşteri aramak,ne potansiyel müşteri oluşturmak,nede diğer markaları yere batırıp FENDT ' i gökyüzüne çıkarmak gibi bir düşüncem olamaz....</p><p>değişik yorumlarda hep yedek parça ve sevis olaylarından bahsedilmekte.durdum durdum en sonunda artık yazılmalı dedim.kimseye yalan beyanda bulunmak gibi bir ihtiyacım yok.bunu umid ederimki biliyorsunuzdur.yedek parça yüzünden yatan veya bekleyen makinalarada örnek verebilecek kadar elimde bilgi ve belge var.ama bunu açıklamak bana düşmez,ayıpla iştigal olur.</p><p>sizlerden tek isteğim,bu makinanın teknolojisini,dayanıklılığını,ekonomisini,kalitesini,her şeyini bir kenara koyun.koyun ve araştırın..servis veya yedek parça olayınla bir gün değil,bir saat duran veya bekleyen,işinden bu nedenle kalan fendt ' leri araştırın..araştırın ve buraya yazın..</p><p>yazın,yazınki görülsün...benzer makinalar sütten çıkma ak kaşık..sorarım size arkadaşlar..</p><p>kaç traktör kullanıcısı arkadaşımız,servisi tarafından aranarak,traktörünün çalışma saati sorulup bakımına gelinmiştir.yazın yaa yazın bizde bilelim.bunu bilmekte bizim doğal hakkımız...</p><p>şu anda bölgemde (trakya) 35 makinanın sorumluluğunu taşıyorum.2000 saati dolduran makinam var.filtre ve yağ değişim işinden başka bir iş yapmadım.deyin yaaa falanca makinede şu sorun olmuşş.şu makinede atölyede veya tarlada veya bahçede şurası sökülmüş,şurasına bakılmış..</p><p>internet var,teknoloji var,bilgi çağındayız,herşeye ulaşıyorsunuzda birtek bu bilgileremi ulaşamıyorsunuz..bulunda yazın şunları artık.isteyen istediği yorumu yazabilir,istediğini söyleyebilir,buna kimsenin kısıtlama koymaya hakkı yok,ama olmayan şeylerde bukadar abartılmazkii..</p><p>artık bu makineler bir elin parmakları kadar az değil memlekette..herkesin eşi dostu,ahbabı var.</p><p>sizden ricam lütfen parça bekleyen veya bir arıza sebebiyle yatan bir makine bulun..bulun ve benide susturun...biz bunu alıcazz..alıcaz ama sevisi bizi ürkütüyor...ürkütüyorsa alma kardeşimm...</p><p>alma,alanı seyret..ve bekle..bekle birgün arıza yapsın yapsın ve servis gelmesin..gelsin yedek parçası olmasınn..yatsınnn..resmini çek ve buraya koy. koy bizde utanalım..eğer biraz şerefimiz varsa(bazılarına göre bizde oda yokya)diyelimki biz yalan söyledik.</p><p>ben bir markanın uşağı veya kölesi olmadım.olmamada.PUTPEREST lik bize hiç yakışmaz..elhamdülillah müslümanım,ve beni yaradan rabbime taparım.başka yaradan tanımam..EY SEN KENDİNİ KRAL SANAN CAHİL.....BİLİYORSAN KONUŞKİ DİNLESİNLER,BİLMİYORSAN SUS..SUSKİ EFENDİ DESİNLER.... saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="önder çifçi, post: 46307, member: 400"] [b]Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?[/b] sevgili arkadaşlarım: bazı yazışmalardan, takib ettiğim kadarıyla konunun bir açmaza doğru sürüklenmekte olduğunu görüyorum. ister yetkili servis,ister satıcı,ister teknik adam yerine koyun..önerimide dikkate alın derim.... burada müteaddit defalar ifade ettim,ne müşteri aramak,ne potansiyel müşteri oluşturmak,nede diğer markaları yere batırıp FENDT ' i gökyüzüne çıkarmak gibi bir düşüncem olamaz.... değişik yorumlarda hep yedek parça ve sevis olaylarından bahsedilmekte.durdum durdum en sonunda artık yazılmalı dedim.kimseye yalan beyanda bulunmak gibi bir ihtiyacım yok.bunu umid ederimki biliyorsunuzdur.yedek parça yüzünden yatan veya bekleyen makinalarada örnek verebilecek kadar elimde bilgi ve belge var.ama bunu açıklamak bana düşmez,ayıpla iştigal olur. sizlerden tek isteğim,bu makinanın teknolojisini,dayanıklılığını,ekonomisini,kalitesini,her şeyini bir kenara koyun.koyun ve araştırın..servis veya yedek parça olayınla bir gün değil,bir saat duran veya bekleyen,işinden bu nedenle kalan fendt ' leri araştırın..araştırın ve buraya yazın.. yazın,yazınki görülsün...benzer makinalar sütten çıkma ak kaşık..sorarım size arkadaşlar.. kaç traktör kullanıcısı arkadaşımız,servisi tarafından aranarak,traktörünün çalışma saati sorulup bakımına gelinmiştir.yazın yaa yazın bizde bilelim.bunu bilmekte bizim doğal hakkımız... şu anda bölgemde (trakya) 35 makinanın sorumluluğunu taşıyorum.2000 saati dolduran makinam var.filtre ve yağ değişim işinden başka bir iş yapmadım.deyin yaaa falanca makinede şu sorun olmuşş.şu makinede atölyede veya tarlada veya bahçede şurası sökülmüş,şurasına bakılmış.. internet var,teknoloji var,bilgi çağındayız,herşeye ulaşıyorsunuzda birtek bu bilgileremi ulaşamıyorsunuz..bulunda yazın şunları artık.isteyen istediği yorumu yazabilir,istediğini söyleyebilir,buna kimsenin kısıtlama koymaya hakkı yok,ama olmayan şeylerde bukadar abartılmazkii.. artık bu makineler bir elin parmakları kadar az değil memlekette..herkesin eşi dostu,ahbabı var. sizden ricam lütfen parça bekleyen veya bir arıza sebebiyle yatan bir makine bulun..bulun ve benide susturun...biz bunu alıcazz..alıcaz ama sevisi bizi ürkütüyor...ürkütüyorsa alma kardeşimm... alma,alanı seyret..ve bekle..bekle birgün arıza yapsın yapsın ve servis gelmesin..gelsin yedek parçası olmasınn..yatsınnn..resmini çek ve buraya koy. koy bizde utanalım..eğer biraz şerefimiz varsa(bazılarına göre bizde oda yokya)diyelimki biz yalan söyledik. ben bir markanın uşağı veya kölesi olmadım.olmamada.PUTPEREST lik bize hiç yakışmaz..elhamdülillah müslümanım,ve beni yaradan rabbime taparım.başka yaradan tanımam..EY SEN KENDİNİ KRAL SANAN CAHİL.....BİLİYORSAN KONUŞKİ DİNLESİNLER,BİLMİYORSAN SUS..SUSKİ EFENDİ DESİNLER.... saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt