PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 46439" data-attributes="member: 470"><p><strong>Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?</strong></p><p></p><p>saygıdeğer insan ferruh abim ..</p><p>yorumun vede açıklaman için gerçekten çok teşekkür ederim ..... bizimde beklediğimiz vede bilgisine güvene bileceğimiz doğrultuda direkt elinizdeki verilerle konuşmuşsunuz yine .... çok teşekkür ediyorum .... benimde anlatmaya çalıştığım ; fendt arıza yapabilir , tarlada evde günlercede parça sıkıntısıyla beklemez evet ama sonuçta servisler insanlar tarafından idare edilir ve bir çok insani sebeplerden dolayı bazı işler gecikebilir.... ki sivasta daha geçen gün bir kepçenin dandik piston keçesini bile bulamadım .... yani ki kaldı FEDNT gibi bir firma sivasta servisini emanet edeceği bir usta kesinlikle bulamaz ... bunu söylemek istedim ... ama tabiki siz ve sizin kalitenizdeki bilgili ve usta insanlarda FEDNT e yakışıyor.... eminimki tüm ustalarıda sizinle aynı yetenekte kişilerdir .... trakyadan yada istanbuldan kargoya verilen bir parça hiç yoksa iki günde gelir bizim buralara ... ama bakın siz vario 900 motoru başındaki fotonuzla çok şey anlatıyorsunuz aslında .. hangi firma bunu servislerine bu şekilde imkanlar sağlıyarak gösteriyor.... burada nh nın tm ve üzeri serilerini kullananlar her durumda çorlu ve trakya servislerini arayıp onay alarak buradaki servislere iş yaptırıyor.... benim vario412 im olsa sivas ta da servis olsa filtre bile değişttittirmem wallahi .... buda fendt in suçu deği sanırım ... ben bu tür sorunlardan dolayı fendt servisi hakkında düşündüklerimi söyledim ....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 46439, member: 470"] [b]Ynt: Sizce Fendt Pahalı Mı?[/b] saygıdeğer insan ferruh abim .. yorumun vede açıklaman için gerçekten çok teşekkür ederim ..... bizimde beklediğimiz vede bilgisine güvene bileceğimiz doğrultuda direkt elinizdeki verilerle konuşmuşsunuz yine .... çok teşekkür ediyorum .... benimde anlatmaya çalıştığım ; fendt arıza yapabilir , tarlada evde günlercede parça sıkıntısıyla beklemez evet ama sonuçta servisler insanlar tarafından idare edilir ve bir çok insani sebeplerden dolayı bazı işler gecikebilir.... ki sivasta daha geçen gün bir kepçenin dandik piston keçesini bile bulamadım .... yani ki kaldı FEDNT gibi bir firma sivasta servisini emanet edeceği bir usta kesinlikle bulamaz ... bunu söylemek istedim ... ama tabiki siz ve sizin kalitenizdeki bilgili ve usta insanlarda FEDNT e yakışıyor.... eminimki tüm ustalarıda sizinle aynı yetenekte kişilerdir .... trakyadan yada istanbuldan kargoya verilen bir parça hiç yoksa iki günde gelir bizim buralara ... ama bakın siz vario 900 motoru başındaki fotonuzla çok şey anlatıyorsunuz aslında .. hangi firma bunu servislerine bu şekilde imkanlar sağlıyarak gösteriyor.... burada nh nın tm ve üzeri serilerini kullananlar her durumda çorlu ve trakya servislerini arayıp onay alarak buradaki servislere iş yaptırıyor.... benim vario412 im olsa sivas ta da servis olsa filtre bile değişttittirmem wallahi .... buda fendt in suçu deği sanırım ... ben bu tür sorunlardan dolayı fendt servisi hakkında düşündüklerimi söyledim .... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
Sizce Fendt Pahalı Mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt