PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
sizce gübre fiyatları artarmı, düşermi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 302495" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: sizce gübre fiyatları artarmı, düşermi...</strong></p><p></p><p>tunus un bize etkisi e olacak.tunus tan gübre ithal ediyormuyuz.</p><p></p><p>ben tunus u kriter olarak görmüyorum.benim kriterlerim başka.gübre fiyatı petrol ve hammadde fiyatları le ilgili.dünya küresel krizden çıktıkça petrol ve hammadde fiyatları yükseliyor.2008 de dünyda kriz yokken petrol 150 dolar.bütün madenler ve bütün ham maddeler pahalıydı.dap gübresi 110 tl idi.dünya krizden yavaş yavaş çıkıyor.petrol 100 dolara dayandı.gübrenin de pahalanması içten bile değil.ben gübremi vadeli aldım.ekim 15 vadeli torba başı 8 lira faiz ödeyecem.pankobirlik öyle bir faiz alıyor ki.merkez bankası yıllık %6,25 faiz oranı açıkladı.pancarkoop 9 ayda %21 faiz alıyor.çiftçiye çok destek oluyorlar.gurur duyuyorum.hükümetin gübre fiyatını düşürmesi için kdv den feregat etmesi lazım.</p><p></p><p></p><p>%33 lük nitrat 34,75 tl 15-15-15+ZN 43,75 tl. bunlar peşin fiyatıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 302495, member: 7396"] [b]Ynt: sizce gübre fiyatları artarmı, düşermi...[/b] tunus un bize etkisi e olacak.tunus tan gübre ithal ediyormuyuz. ben tunus u kriter olarak görmüyorum.benim kriterlerim başka.gübre fiyatı petrol ve hammadde fiyatları le ilgili.dünya küresel krizden çıktıkça petrol ve hammadde fiyatları yükseliyor.2008 de dünyda kriz yokken petrol 150 dolar.bütün madenler ve bütün ham maddeler pahalıydı.dap gübresi 110 tl idi.dünya krizden yavaş yavaş çıkıyor.petrol 100 dolara dayandı.gübrenin de pahalanması içten bile değil.ben gübremi vadeli aldım.ekim 15 vadeli torba başı 8 lira faiz ödeyecem.pankobirlik öyle bir faiz alıyor ki.merkez bankası yıllık %6,25 faiz oranı açıkladı.pancarkoop 9 ayda %21 faiz alıyor.çiftçiye çok destek oluyorlar.gurur duyuyorum.hükümetin gübre fiyatını düşürmesi için kdv den feregat etmesi lazım. %33 lük nitrat 34,75 tl 15-15-15+ZN 43,75 tl. bunlar peşin fiyatıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
sizce gübre fiyatları artarmı, düşermi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt