PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
sizce m.f. 398 mi çiftte gecer.yoksa erkunt 70 tek ceker mi?...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 237791" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: sizce m.f. 398 mi çiftte gecer.yoksa erkunt 70 tek ceker mi?...</strong></p><p></p><p>loroglu ben denemedim bunu yapıp yapmayacagını bilmiyorum ama 3lü pullukla daha seri olacagına inanıyorum.. 5li pullukla 398 tarlada ucarak gitmiyor..siz erkuntu abartıyosunuz diyorsunuz da asıl siz mf yi ucurdunuz mubarek.. 285 burda çok kullandım da o bidefa erkuntla tarlada asla baş edemez burdaki hiç bi 285 kullanıcısıda senin kadar guvenmiyor.. sen turk çifçisini yıllardır kazıklayan markaları kullandıgının farkında bile degilsin 30 yıldır hiç bi yenilik göstermeyen aksini kalitesini düşüren mf yi kullanıyorsun 3 vitesli şanzumanı gelip bana övmeyin her işe vites bulabilirmusunuz.. erkuntu kötülüyorsunda erkuntun üzerindeki motorda perkins mf nin kide.. erkuntta bunun yanınd azf şanzuman varr her iş için vitesi mevcut önce bi zf yi arastır nasıl şanzumandır ne işe yarar nekadar dayanıklıdır hangi markalar kullanır bi bak sonra erkuntta laf at.. begenmedigin erkunt yıllardır mf nin dökümünü yaptı arkasına bak belki senin mf ninde dökümü erkunttur motor bloklarına bak.. nh de yıllardır turkiyede ürettigi traktörtlere bak bi çogu sorunlu hiç bi yenilik göstermeyen çeşitler bide avrupalı çifçiye üretilen modellere bak bakalım.. aradaki farkı turk çifçisine verdikleri önemi gör.. ben normalde marka taraftarı degilim ama okadar haksız eleştiriler yapıyorsunuz ki mecburen markayı koruyorum.. sen daha erkunt kullanmadan yorum yapıyorsun yok yandı böle oldu şöyle oldu bizşm burda en az 200 tane var daha birinde bu şekilde sorun cıkmadı..</p><p></p><p> siz hala düşünmeden yazdıklarımızı okumadan karar veriyosunuz.. ben bu konuya yazmıştım yazmaz olaydım kimse anlayıp dinleyipte cevap vermiyor.. zaten erkuntun bg güçü kendisinden buyuk traktörlerle karşılaştırılmasına bende karşıyım ama neden öellikle tumosan ve mf kullanıcıları hep karalamaya çalışıyor ha delilere dayandırarak mantıklı acıklamalarla konussanız eyvallah dicem .. yok böler yok yakar mf yi kullanmasam bilmesem özelikle 265 ve 285 i tamam dicem ama ben kullandım cevremdede görüyorum sürekli.. senin 5li pulluk taktıgın traktörün hidroligi o pullugu kaç defa kaldırır indirir bilmiyorum süper bi hidrolik sistemi var zaten artık tarlada çekmeyi bıraktım.. daha turbosu bile olmayan bi traktörü euro normalarından habersizce uretilmiş bi traktörü erkuntun euro 2 motorundanda az yaktırıyosunuz.. size tavsiyem önce kullanın tamam erkunt öle 20bg uzeri traktörler kadar çekmiyor olabilir ama kendi güçündeki her yerli traktörden aşagı kalmaz fazlası olur.. sanki 285 ler yapılırken mf kendi motorunu taktı herseyi orjinal mf.. 30 senelik şanzumanın üzerine perkins motor taktı.. keske bana yakın olsaydınızda deneseydik sizinle nasıl çekiyor traktörleriniz... bizde hem same var hemde erkunt görürdüm çekişinizi.. burda mf ve nh kullanıcıları hep hayran hem same ye hem erkunta imkanı olsa bi coguda alacak ama same nin ikinci el ve servis problemi olur diye korkuyorlar erkuntta durumu olan alıyor zaten.. hemen yan köyde adam 285 i satıp erkunt aldı ismi sarıkamışkı nuri dir.. adam diyor erkuntu almadan korkuyordum motoru çalıştırmaya 285 içiyorduşimdi diyor rahatladım yakıt derdi kalktı ortadan.. işte ben bunu anlamıyorum bizim burda ki herkes memnun da sizin ordakiler neden memnun degil..!!! ve bizim burda bi sürü var.. ben daha 2 litrenin altında yakıyorum diyen mf285 kullanıcısı görmedim.. bi sen böle yakıyorsun bence senin traktörün farklıdır herhalde nigdenin traktörleri öle olmalı.. ayrıca bi kaç aya kadar baska bi akrabamda 265s ini satıp servet alacak.. onların köyune deneyeme gitmişler diyor hata giremedik harika çekiyordu bende alıcam diyordu.. mf nin tek begendigim traktörü 398 dir.. gercekten devrine göre cok iyi bir traktör.. şimdi siz 398 i de getirip yeni çıkan yarı otomatik şanzumanlı traktörlerlede bir edersiniz.. sizdeki anlayış bu ben bunu anlıyorum... benim ne nigdeye yolum düşer nede gelirim o tara ha senin yolun düşerse buyur gel.. gelemessende iki resim video çek 5li pullukla 285 i o sert dedigin yerlerde taşlarla beraber görelim merak ediyorum gercekten.. çok zor bişey degil video çekmek..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 237791, member: 2401"] [b]Ynt: sizce m.f. 398 mi çiftte gecer.yoksa erkunt 70 tek ceker mi?...[/b] loroglu ben denemedim bunu yapıp yapmayacagını bilmiyorum ama 3lü pullukla daha seri olacagına inanıyorum.. 5li pullukla 398 tarlada ucarak gitmiyor..siz erkuntu abartıyosunuz diyorsunuz da asıl siz mf yi ucurdunuz mubarek.. 285 burda çok kullandım da o bidefa erkuntla tarlada asla baş edemez burdaki hiç bi 285 kullanıcısıda senin kadar guvenmiyor.. sen turk çifçisini yıllardır kazıklayan markaları kullandıgının farkında bile degilsin 30 yıldır hiç bi yenilik göstermeyen aksini kalitesini düşüren mf yi kullanıyorsun 3 vitesli şanzumanı gelip bana övmeyin her işe vites bulabilirmusunuz.. erkuntu kötülüyorsunda erkuntun üzerindeki motorda perkins mf nin kide.. erkuntta bunun yanınd azf şanzuman varr her iş için vitesi mevcut önce bi zf yi arastır nasıl şanzumandır ne işe yarar nekadar dayanıklıdır hangi markalar kullanır bi bak sonra erkuntta laf at.. begenmedigin erkunt yıllardır mf nin dökümünü yaptı arkasına bak belki senin mf ninde dökümü erkunttur motor bloklarına bak.. nh de yıllardır turkiyede ürettigi traktörtlere bak bi çogu sorunlu hiç bi yenilik göstermeyen çeşitler bide avrupalı çifçiye üretilen modellere bak bakalım.. aradaki farkı turk çifçisine verdikleri önemi gör.. ben normalde marka taraftarı degilim ama okadar haksız eleştiriler yapıyorsunuz ki mecburen markayı koruyorum.. sen daha erkunt kullanmadan yorum yapıyorsun yok yandı böle oldu şöyle oldu bizşm burda en az 200 tane var daha birinde bu şekilde sorun cıkmadı.. siz hala düşünmeden yazdıklarımızı okumadan karar veriyosunuz.. ben bu konuya yazmıştım yazmaz olaydım kimse anlayıp dinleyipte cevap vermiyor.. zaten erkuntun bg güçü kendisinden buyuk traktörlerle karşılaştırılmasına bende karşıyım ama neden öellikle tumosan ve mf kullanıcıları hep karalamaya çalışıyor ha delilere dayandırarak mantıklı acıklamalarla konussanız eyvallah dicem .. yok böler yok yakar mf yi kullanmasam bilmesem özelikle 265 ve 285 i tamam dicem ama ben kullandım cevremdede görüyorum sürekli.. senin 5li pulluk taktıgın traktörün hidroligi o pullugu kaç defa kaldırır indirir bilmiyorum süper bi hidrolik sistemi var zaten artık tarlada çekmeyi bıraktım.. daha turbosu bile olmayan bi traktörü euro normalarından habersizce uretilmiş bi traktörü erkuntun euro 2 motorundanda az yaktırıyosunuz.. size tavsiyem önce kullanın tamam erkunt öle 20bg uzeri traktörler kadar çekmiyor olabilir ama kendi güçündeki her yerli traktörden aşagı kalmaz fazlası olur.. sanki 285 ler yapılırken mf kendi motorunu taktı herseyi orjinal mf.. 30 senelik şanzumanın üzerine perkins motor taktı.. keske bana yakın olsaydınızda deneseydik sizinle nasıl çekiyor traktörleriniz... bizde hem same var hemde erkunt görürdüm çekişinizi.. burda mf ve nh kullanıcıları hep hayran hem same ye hem erkunta imkanı olsa bi coguda alacak ama same nin ikinci el ve servis problemi olur diye korkuyorlar erkuntta durumu olan alıyor zaten.. hemen yan köyde adam 285 i satıp erkunt aldı ismi sarıkamışkı nuri dir.. adam diyor erkuntu almadan korkuyordum motoru çalıştırmaya 285 içiyorduşimdi diyor rahatladım yakıt derdi kalktı ortadan.. işte ben bunu anlamıyorum bizim burda ki herkes memnun da sizin ordakiler neden memnun degil..!!! ve bizim burda bi sürü var.. ben daha 2 litrenin altında yakıyorum diyen mf285 kullanıcısı görmedim.. bi sen böle yakıyorsun bence senin traktörün farklıdır herhalde nigdenin traktörleri öle olmalı.. ayrıca bi kaç aya kadar baska bi akrabamda 265s ini satıp servet alacak.. onların köyune deneyeme gitmişler diyor hata giremedik harika çekiyordu bende alıcam diyordu.. mf nin tek begendigim traktörü 398 dir.. gercekten devrine göre cok iyi bir traktör.. şimdi siz 398 i de getirip yeni çıkan yarı otomatik şanzumanlı traktörlerlede bir edersiniz.. sizdeki anlayış bu ben bunu anlıyorum... benim ne nigdeye yolum düşer nede gelirim o tara ha senin yolun düşerse buyur gel.. gelemessende iki resim video çek 5li pullukla 285 i o sert dedigin yerlerde taşlarla beraber görelim merak ediyorum gercekten.. çok zor bişey degil video çekmek.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
sizce m.f. 398 mi çiftte gecer.yoksa erkunt 70 tek ceker mi?...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt