PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sizce mc moccormick mak 100 mu yoksa zetor proixma 8441 mi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sercan zetor" data-source="post: 751464" data-attributes="member: 45471"><p><strong>Ynt: sizce mc moccormick mak 100 mu yoksa zetor proixma 8441 mi</strong></p><p></p><p>bu sene 2 sinden de hem pulluk hem yer hazırlama fırsatım oldu 2 sinide denedim ben mc bu denli bilmezdim mennun kaldım hele esener diye bir aeti başka traktörler çekemeyipde tonlarca para verip değiştirdiklerinden sonra begendim bizimkisi dinlemiyo ama ben zetorun daha çekişli diri toplu ve az yaktığına kaanat getirdim ölçtük zetor 1.1 mc 1.3 5 pullukda taşlı sert toprak ben zetordan 4 düz mc takviyeli 3 den saatte 10 km filan buluyo çok rahat 2 si zetor 8441 manavrası zetorun harika hemen döner ve bayılma olmuyo bayırlarda elin hidrolikde olmuyo hiç yalnız agır kaldırıyo biraz onda sıkıntı var ama neden bilemedik pislik var galibada mc çabuk heraret yapıyo ne yapacaz onu bilmem zetorda hava varda temizliyoruz yoksa yanacak hele birde zetor olursa peşinde mecbur ayak uyduracam diye hızlı salıyon yanacak oda mc naylon kabini agzına çok hassas bozulacak kıralacak diye odun kopoyo zetor sala gitsinsadece arıza altta şaftı koruyan demiri kırdık bi kulagını nasıl odu bimem oda gene diyorum almasanızda deneyin bide tumolara laf gelecek gene ama biri tesadüfen arkama düştü motor praznadan çıkamayacktı neredeyse bune böyle motora yazık diyo dedim bu zetor tumo değil bida yanıma gelmediler 31 aysan salıyorum 4 den zetorla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sercan zetor, post: 751464, member: 45471"] [b]Ynt: sizce mc moccormick mak 100 mu yoksa zetor proixma 8441 mi[/b] bu sene 2 sinden de hem pulluk hem yer hazırlama fırsatım oldu 2 sinide denedim ben mc bu denli bilmezdim mennun kaldım hele esener diye bir aeti başka traktörler çekemeyipde tonlarca para verip değiştirdiklerinden sonra begendim bizimkisi dinlemiyo ama ben zetorun daha çekişli diri toplu ve az yaktığına kaanat getirdim ölçtük zetor 1.1 mc 1.3 5 pullukda taşlı sert toprak ben zetordan 4 düz mc takviyeli 3 den saatte 10 km filan buluyo çok rahat 2 si zetor 8441 manavrası zetorun harika hemen döner ve bayılma olmuyo bayırlarda elin hidrolikde olmuyo hiç yalnız agır kaldırıyo biraz onda sıkıntı var ama neden bilemedik pislik var galibada mc çabuk heraret yapıyo ne yapacaz onu bilmem zetorda hava varda temizliyoruz yoksa yanacak hele birde zetor olursa peşinde mecbur ayak uyduracam diye hızlı salıyon yanacak oda mc naylon kabini agzına çok hassas bozulacak kıralacak diye odun kopoyo zetor sala gitsinsadece arıza altta şaftı koruyan demiri kırdık bi kulagını nasıl odu bimem oda gene diyorum almasanızda deneyin bide tumolara laf gelecek gene ama biri tesadüfen arkama düştü motor praznadan çıkamayacktı neredeyse bune böyle motora yazık diyo dedim bu zetor tumo değil bida yanıma gelmediler 31 aysan salıyorum 4 den zetorla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sizce mc moccormick mak 100 mu yoksa zetor proixma 8441 mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt