PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Mf240 mı yoksa fendt 103 mü ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Can" data-source="post: 262406" data-attributes="member: 614"><p><strong>Ynt: Sizce Mf240 mı yoksa fendt 103 mü ?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Yedek parça konusunda yazdıklarınız talihsiz bir açıklama. İstanbul ' da Fendt Parçaları satan Güveniş Ticaret firmasında çalışıyorum (polemik olmaması açısından 'en büyük' demek istemiyorum). Sattığımız yan sanayi ürünlerin kalitesinin gayet yüksek olduğu belirtirim. 'orjinal parça hastalığınız' yersiz. Biz Avrupadaki (Başta Almanya, Hollanda ve Yunanistan, vs.) toptancılara ve çiftçilere burdan parça ihraç ediyoruz. Sanırım parça konusunda işi bilmeyen bir başka firma ile çalışmış olmalısınız. İşimiz gereği ustalar ile tanışıyoruz ve Tokatta da Fendt ' ten anlayan bir usta mevcut. Fakat yanlış anlaşılmaya meal vermemek adına kimseyi yönlendirmemeye çalışıyoruz. </p><p>Traktörünüzü sattığınızı anlıyorum fakat yine de yerimizde ziyaret etmek isterseniz her zaman bekleriz;</p><p></p><p>Güveniş Ticaret</p><p>Fendt ve Deutz Traktör Yedekleri</p><p>MWM motor parçaları</p><p>Millet caddesi no:168/a Çapa - İstanbul</p><p>Tel : +(212)5318972</p><p></p><p>Selamlarımla,</p><p></p><p>Can</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Can, post: 262406, member: 614"] [b]Ynt: Sizce Mf240 mı yoksa fendt 103 mü ?[/b] Yedek parça konusunda yazdıklarınız talihsiz bir açıklama. İstanbul ' da Fendt Parçaları satan Güveniş Ticaret firmasında çalışıyorum (polemik olmaması açısından 'en büyük' demek istemiyorum). Sattığımız yan sanayi ürünlerin kalitesinin gayet yüksek olduğu belirtirim. 'orjinal parça hastalığınız' yersiz. Biz Avrupadaki (Başta Almanya, Hollanda ve Yunanistan, vs.) toptancılara ve çiftçilere burdan parça ihraç ediyoruz. Sanırım parça konusunda işi bilmeyen bir başka firma ile çalışmış olmalısınız. İşimiz gereği ustalar ile tanışıyoruz ve Tokatta da Fendt ' ten anlayan bir usta mevcut. Fakat yanlış anlaşılmaya meal vermemek adına kimseyi yönlendirmemeye çalışıyoruz. Traktörünüzü sattığınızı anlıyorum fakat yine de yerimizde ziyaret etmek isterseniz her zaman bekleriz; Güveniş Ticaret Fendt ve Deutz Traktör Yedekleri MWM motor parçaları Millet caddesi no:168/a Çapa - İstanbul Tel : +(212)5318972 Selamlarımla, Can [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Mf240 mı yoksa fendt 103 mü ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt