PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sizce new holland fiyatları nasıl
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="soke_karadag" data-source="post: 209326" data-attributes="member: 11031"><p><strong>Ynt: sizce new holland fiyatları nasıl</strong></p><p></p><p>T5000 serisi ithal olduğu için pahalı geliyor.</p><p>T5000 SERİsinde alınması gereken traktör T5060 dır 100 hp üzeri traktör başlangıç modelidir. fiyatı diğer traktörlere göre biraz fazladır ama iş donanıma gelince ve kullanıma inanın iyiki almışım dersiniz. insanlar 100 veya 110 beygir traktör ihtiyacını 3105 ile karşılıyor ucuz diye ancak 3105 inde vites seçeneği çok ve 2 nci vites çok ses yapıyor. yani new holland ile kıyaslanamaz bile. new holland gibi kaliteli marka bence mcormics fakat onunda serviz yedek parçası yok var ama yok anlayın işte bulmak sorun. </p><p>RIDVAN arkadaşımıza katılıyorum keşke çiftcide para olsada her kes alsa.</p><p></p><p>AMA ŞUNUDA BİLİN SADECE DEVLETTE PİYASADA SUÇ YOK ÇİFTÇİDEDE SUÇ VAR </p><p>NEW HOLLAND VARKEN GİDİP ARKASI OLMAYAN TRAKTÖR ALIYORLAR SONRA SIKIŞINCA YOK PARASINA SATIYORLAR BAZI TRAKTÖRLER KREDİ BORCUNU DAHİ KARŞILAMIYOR.</p><p></p><p>ŞU AN PİYASADA NEW HOLLAND VE FİYAT TRAKTÖR BULMAK ÇOK ZOR ELİMDE 20 TANE 80-66 ---- TD85D DT ---- TT 55 OLACAK EMİN OLUN 1 GÜNDE SATARIM ÇOK MÜŞTERİM VAR BU TRAKTÖRLERİ ARAYAN. </p><p></p><p>BİR DİĞER KONU İCRA DEPOLARINA BİR GİDİN BAKIN KAÇ TANE NEW HOLLAND VEYA FİAT VAR KAÇ TANE DİĞER TRAKTÖR VAR. NEW HOLLAND VEYA FİAT 1 TANE YA GÖRÜRSÜNÜZ YADA GÖREMEZSİNİZ. SEBEBİ ALICISI ÇOK SAHİBİNİN BORCUNU AZ VEYA ÇOK KARŞILAYACAK DEĞERDE. AMA DİĞER MARKALAR ALICISI AZ OLDUĞU İÇİN SATILMIOR.</p><p></p><p>BU GÜN BAŞIMDAN GEÇEN BİR KONUYU ANLATAYIM.</p><p>BİR MÜŞTERİM GELDİ ELİNDE Kİ 4 TRAKTÖRÜ VERİM 4 TANE TRAKTÖR ALACAK TRAKTÖRLER LANDİNİ ATLAS 90 - VALTRA A95 KLM. KAB --- MCCORMİCS 85 LİK ----- BİRDE JHON DREE 6215 İZMİR DEKİ GALERİLERİ ARADIM HİÇ BİRİNİ ALMAYIZ BURADA GEÇMEZ DEDİLER NERDE GEÇER DEDİM </p><p>LANDİNİ TEKİRDAĞ - KONYA - SAKARYA </p><p>VALTRA KONYA </p><p>MCCORMİCS KİMSE NEREDE GEÇER BİLMİYOR</p><p>JHON DREE KONYA -- ADANA -- TEKİRDAĞ DEDİLER</p><p>YUKARIDA YAZDIĞIM YERLERDİKİ GALERİCİLERİ ARADIM O YOK BİR YANLIŞLIK VAR BURADA GEÇMEZ ŞURDA GEÇER DEDİ DEDİĞİ YERİ ARADIM ARADIĞIM YER YİNE BURADA GEÇMEZ DEDİ BİR TÜRLÜ FİYAT ÖĞRENEMEDİM. İNANIN ADAMA CEVAP VEREMEDİM. BAYİLERİ DAHİ ALICI OLMUYOR. BU TRAKTÖRLERİN BAYİLERİNE NEW HOLLAND VAR DİYORUM ALIRIZ ABİ DEDİLER.</p><p>AMA BU 4 Ü FİAT VEYA NEW HOLLAND OLSAYDI KİMSEYE SORMAYA GEREK YOK TU KENDİM ZATEN BİLİRİM. Kİ EN ÖNEMLİSİ TARLADAKİ ÇİFTCİYE SORSAM O BİLE BİLİRDİ. </p><p> FARK BU İŞTE.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soke_karadag, post: 209326, member: 11031"] [b]Ynt: sizce new holland fiyatları nasıl[/b] T5000 serisi ithal olduğu için pahalı geliyor. T5000 SERİsinde alınması gereken traktör T5060 dır 100 hp üzeri traktör başlangıç modelidir. fiyatı diğer traktörlere göre biraz fazladır ama iş donanıma gelince ve kullanıma inanın iyiki almışım dersiniz. insanlar 100 veya 110 beygir traktör ihtiyacını 3105 ile karşılıyor ucuz diye ancak 3105 inde vites seçeneği çok ve 2 nci vites çok ses yapıyor. yani new holland ile kıyaslanamaz bile. new holland gibi kaliteli marka bence mcormics fakat onunda serviz yedek parçası yok var ama yok anlayın işte bulmak sorun. RIDVAN arkadaşımıza katılıyorum keşke çiftcide para olsada her kes alsa. AMA ŞUNUDA BİLİN SADECE DEVLETTE PİYASADA SUÇ YOK ÇİFTÇİDEDE SUÇ VAR NEW HOLLAND VARKEN GİDİP ARKASI OLMAYAN TRAKTÖR ALIYORLAR SONRA SIKIŞINCA YOK PARASINA SATIYORLAR BAZI TRAKTÖRLER KREDİ BORCUNU DAHİ KARŞILAMIYOR. ŞU AN PİYASADA NEW HOLLAND VE FİYAT TRAKTÖR BULMAK ÇOK ZOR ELİMDE 20 TANE 80-66 ---- TD85D DT ---- TT 55 OLACAK EMİN OLUN 1 GÜNDE SATARIM ÇOK MÜŞTERİM VAR BU TRAKTÖRLERİ ARAYAN. BİR DİĞER KONU İCRA DEPOLARINA BİR GİDİN BAKIN KAÇ TANE NEW HOLLAND VEYA FİAT VAR KAÇ TANE DİĞER TRAKTÖR VAR. NEW HOLLAND VEYA FİAT 1 TANE YA GÖRÜRSÜNÜZ YADA GÖREMEZSİNİZ. SEBEBİ ALICISI ÇOK SAHİBİNİN BORCUNU AZ VEYA ÇOK KARŞILAYACAK DEĞERDE. AMA DİĞER MARKALAR ALICISI AZ OLDUĞU İÇİN SATILMIOR. BU GÜN BAŞIMDAN GEÇEN BİR KONUYU ANLATAYIM. BİR MÜŞTERİM GELDİ ELİNDE Kİ 4 TRAKTÖRÜ VERİM 4 TANE TRAKTÖR ALACAK TRAKTÖRLER LANDİNİ ATLAS 90 - VALTRA A95 KLM. KAB --- MCCORMİCS 85 LİK ----- BİRDE JHON DREE 6215 İZMİR DEKİ GALERİLERİ ARADIM HİÇ BİRİNİ ALMAYIZ BURADA GEÇMEZ DEDİLER NERDE GEÇER DEDİM LANDİNİ TEKİRDAĞ - KONYA - SAKARYA VALTRA KONYA MCCORMİCS KİMSE NEREDE GEÇER BİLMİYOR JHON DREE KONYA -- ADANA -- TEKİRDAĞ DEDİLER YUKARIDA YAZDIĞIM YERLERDİKİ GALERİCİLERİ ARADIM O YOK BİR YANLIŞLIK VAR BURADA GEÇMEZ ŞURDA GEÇER DEDİ DEDİĞİ YERİ ARADIM ARADIĞIM YER YİNE BURADA GEÇMEZ DEDİ BİR TÜRLÜ FİYAT ÖĞRENEMEDİM. İNANIN ADAMA CEVAP VEREMEDİM. BAYİLERİ DAHİ ALICI OLMUYOR. BU TRAKTÖRLERİN BAYİLERİNE NEW HOLLAND VAR DİYORUM ALIRIZ ABİ DEDİLER. AMA BU 4 Ü FİAT VEYA NEW HOLLAND OLSAYDI KİMSEYE SORMAYA GEREK YOK TU KENDİM ZATEN BİLİRİM. Kİ EN ÖNEMLİSİ TARLADAKİ ÇİFTCİYE SORSAM O BİLE BİLİRDİ. FARK BU İŞTE. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
sizce new holland fiyatları nasıl
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt