PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Tümosan 8105 mi td 100 plus yakıt ve çekişte üstündür..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 589940" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Sizce Tümosan 8105 mi td 100 plus yakıt ve çekişte üstündür..</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>bilgili olduguma dair bir iddiam yok aksine sen böyle bilgiliymiş gibi sor söyleyim deyince bilmediigim bir konuda fikrini merak ettim ama sen söyleyemedin zuha-*-s</p><p>benim en başından ebri anlatmaya çalıştıgımda bu traktör üreten fabrikaların sahipleri veya müdürleri veya üretimde çalışan kişiler bilebilir bu konuları fakat bizler neye güvenecegiz başak traktörün internet sitesine gir 2075 sh modelin broşürünü incele</p><p>20073 sh nin fotografı var hadi onuda geçtik 51,4 kw yazmış karşısınada 70 ps yazmış </p><p>senin azönce verdigin trakkulup sayfasında 47kw 70 psi yazmış</p><p>sende çıkmış bana hala traktör fabrikası sahibi gibi tavırlar yaparak cevap veriyorsun ter ters</p><p>bilmiyorsan bilmiyorum diyebileceksin öyle herşeyi bne bilirim havasına girersen illaki birisi çıkar dogru bildigini sandıgın şeyin yanlış oldugunu ıspatlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 589940, member: 33118"] [b]Ynt: Sizce Tümosan 8105 mi td 100 plus yakıt ve çekişte üstündür..[/b] bilgili olduguma dair bir iddiam yok aksine sen böyle bilgiliymiş gibi sor söyleyim deyince bilmediigim bir konuda fikrini merak ettim ama sen söyleyemedin zuha-*-s benim en başından ebri anlatmaya çalıştıgımda bu traktör üreten fabrikaların sahipleri veya müdürleri veya üretimde çalışan kişiler bilebilir bu konuları fakat bizler neye güvenecegiz başak traktörün internet sitesine gir 2075 sh modelin broşürünü incele 20073 sh nin fotografı var hadi onuda geçtik 51,4 kw yazmış karşısınada 70 ps yazmış senin azönce verdigin trakkulup sayfasında 47kw 70 psi yazmış sende çıkmış bana hala traktör fabrikası sahibi gibi tavırlar yaparak cevap veriyorsun ter ters bilmiyorsan bilmiyorum diyebileceksin öyle herşeyi bne bilirim havasına girersen illaki birisi çıkar dogru bildigini sandıgın şeyin yanlış oldugunu ıspatlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Tümosan 8105 mi td 100 plus yakıt ve çekişte üstündür..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt