PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Tümosan da 115 Hp üzeri ne zaman çıkartılması planlanıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kaan_K" data-source="post: 1161486" data-attributes="member: 77721"><p>Mantıklı ama ağlamayan bebeğe emzik vermezler. Yapmama sebepleri vardır elbet. Ama gelişmek istiyorlarsa bu piyasada söz hakkı sahibi olmak istiyorlarsa ve satışları geliştirmek ve arttırmak istiyorlarsa bunu yapmalılar. Sen segmentin bir kısmına hakim olacağım deyip diyer parsaları başkalarına kaptırırsan müşteri segmentlere en çok hakim olana gider. Sonuçta sen olmayan bir çikolatayı marketten istersen market senden marka ister. Ama fabrikaya bunu üretmelisiniz dersen elbet ki bunların üzerinde belirli bir fizibilite çalışması yapılmıştır ve elbet ki bu üründe piyasaya sürülecektir ben desem de demesem de lakin bir süreç vardır. Çünkü tarım alanları genişliyor ve büyüyor. Dikkat ettiyseniz son zamanlarda tarım alanlarına yapılan yatırımlar Türkiye de önem arz edecek derecede büyümüştür. Neden çünkü önümüzdeki yüzyılda artık tarım sürecinin gelişmesi ve mükemmelleştirilmesi gerekmektedir. Sebep ülkeler daima ilk yatırıma tarımdan, eğitim ve savunmadan başlarlar, sanayide sonraki adımdır. Her süreç büyüme ve gelişme sürecine katkı sağlar. Bir ülke gelişmek istiyorsa önce karnını doyurabilmeli, sonra eğitim almış elemanlarla savunmasını geliştirebilmeli, sonrada sanayisini kalkındırarak ayakta durabilmelidir. Bu üç ivme doğru orantılı olmazsa çöküş süreci başlar. Sanayinin yürümesi için tarımın, eğitimin ve üretimin güçlendirilmesi lazım. Aksi halde yaptığımız yatırımlar tamamen boşa çıkar. Umarım tarımda teşvik ve yatırımlar gelişir. Ve bu konuyla ilgili eğitimler ve yanı sıra büyük konferanslar verilerek çiftçilerimizin daha bilinçli ve daha iyi yatırımlar yapmaları sağlanır. Bu sayede sanayi ve ekonomi büyür. Sektör gelişir, çeşitlilik ve verim artar. Buda bize her açıdan refah, ferah ve güçlü bir ülke olarak geri dönüş sağlar. Gönül ister ki yeni üretilecek olan yerli otomobil gibi traktörlerde olan vergilerde kaldırılsın ve çiftçimiz elinde olan traktörleri daha güçlü verimli ve tasarruflu sistemlerle değiştirebilsin, yenilesin daha çok kazansın ve gelişsin, daha çok kazansın ve refaha erişsin. Çiftçinin refahı halkın refahı dır. Bu yüzden %100 yerli malı olan tüm tarım ürünlerini her zaman destekliyorum. Umarım bir gün bu imkanları da görmek nasip olur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kaan_K, post: 1161486, member: 77721"] Mantıklı ama ağlamayan bebeğe emzik vermezler. Yapmama sebepleri vardır elbet. Ama gelişmek istiyorlarsa bu piyasada söz hakkı sahibi olmak istiyorlarsa ve satışları geliştirmek ve arttırmak istiyorlarsa bunu yapmalılar. Sen segmentin bir kısmına hakim olacağım deyip diyer parsaları başkalarına kaptırırsan müşteri segmentlere en çok hakim olana gider. Sonuçta sen olmayan bir çikolatayı marketten istersen market senden marka ister. Ama fabrikaya bunu üretmelisiniz dersen elbet ki bunların üzerinde belirli bir fizibilite çalışması yapılmıştır ve elbet ki bu üründe piyasaya sürülecektir ben desem de demesem de lakin bir süreç vardır. Çünkü tarım alanları genişliyor ve büyüyor. Dikkat ettiyseniz son zamanlarda tarım alanlarına yapılan yatırımlar Türkiye de önem arz edecek derecede büyümüştür. Neden çünkü önümüzdeki yüzyılda artık tarım sürecinin gelişmesi ve mükemmelleştirilmesi gerekmektedir. Sebep ülkeler daima ilk yatırıma tarımdan, eğitim ve savunmadan başlarlar, sanayide sonraki adımdır. Her süreç büyüme ve gelişme sürecine katkı sağlar. Bir ülke gelişmek istiyorsa önce karnını doyurabilmeli, sonra eğitim almış elemanlarla savunmasını geliştirebilmeli, sonrada sanayisini kalkındırarak ayakta durabilmelidir. Bu üç ivme doğru orantılı olmazsa çöküş süreci başlar. Sanayinin yürümesi için tarımın, eğitimin ve üretimin güçlendirilmesi lazım. Aksi halde yaptığımız yatırımlar tamamen boşa çıkar. Umarım tarımda teşvik ve yatırımlar gelişir. Ve bu konuyla ilgili eğitimler ve yanı sıra büyük konferanslar verilerek çiftçilerimizin daha bilinçli ve daha iyi yatırımlar yapmaları sağlanır. Bu sayede sanayi ve ekonomi büyür. Sektör gelişir, çeşitlilik ve verim artar. Buda bize her açıdan refah, ferah ve güçlü bir ülke olarak geri dönüş sağlar. Gönül ister ki yeni üretilecek olan yerli otomobil gibi traktörlerde olan vergilerde kaldırılsın ve çiftçimiz elinde olan traktörleri daha güçlü verimli ve tasarruflu sistemlerle değiştirebilsin, yenilesin daha çok kazansın ve gelişsin, daha çok kazansın ve refaha erişsin. Çiftçinin refahı halkın refahı dır. Bu yüzden %100 yerli malı olan tüm tarım ürünlerini her zaman destekliyorum. Umarım bir gün bu imkanları da görmek nasip olur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizce Tümosan da 115 Hp üzeri ne zaman çıkartılması planlanıyor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt