PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
size bi sorum olacak 4x4 traktörlerle ilgili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="naıl_59" data-source="post: 173910" data-attributes="member: 2553"><p><strong>Ynt: size bi sorum olacak 4x4 traktörlerle ilgili</strong></p><p></p><p>4 wd traktörde unutulmaması gereken bi kural aynı model traktörün 4 wd si 2wd ye göre daha fazla bayılır güç dağılımı daha fazla oluyor ve patinajı mınımuma indiriyor </p><p>ben 80-66 2wd ye 3 lü 18 takıyorum patınaj hariç cok rahat cekiyor hemde dt sine göre daha dinç ama patinaj olayı olduğu için lastik ve zaman israfı</p><p>bazen landini 8860 la bazen kurakta ön şaha kalkıyor ve bayılıyor 2 wd ye aldığımda hafif patiye başlıyor ve rahatlıyor ama dt yine dt </p><p>ayrıca dt ile 4x4 traktörleri karıştırmayalım 4x4 demek difransiyel kilidine basıldığında arka ve ön difrensiyeli kilitler bu özellik manuel kilitleme olanlarda yoktur tümosan nh nin td serisi mf gold vs. serisi benim traktörümde falan yoktur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="naıl_59, post: 173910, member: 2553"] [b]Ynt: size bi sorum olacak 4x4 traktörlerle ilgili[/b] 4 wd traktörde unutulmaması gereken bi kural aynı model traktörün 4 wd si 2wd ye göre daha fazla bayılır güç dağılımı daha fazla oluyor ve patinajı mınımuma indiriyor ben 80-66 2wd ye 3 lü 18 takıyorum patınaj hariç cok rahat cekiyor hemde dt sine göre daha dinç ama patinaj olayı olduğu için lastik ve zaman israfı bazen landini 8860 la bazen kurakta ön şaha kalkıyor ve bayılıyor 2 wd ye aldığımda hafif patiye başlıyor ve rahatlıyor ama dt yine dt ayrıca dt ile 4x4 traktörleri karıştırmayalım 4x4 demek difransiyel kilidine basıldığında arka ve ön difrensiyeli kilitler bu özellik manuel kilitleme olanlarda yoktur tümosan nh nin td serisi mf gold vs. serisi benim traktörümde falan yoktur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
size bi sorum olacak 4x4 traktörlerle ilgili
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt