PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 53333" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?</strong></p><p></p><p>Bence CLAAS daha uygun. Biz ARES ' i aldığımız zaman ya JD ya CLAAS alacaktık. O zaman ben her ikisinide inceledim. Özelliklerini karşılaştırdım. Beni CLAAS ' a yönelten başlıca neden şanzıman oldu. Çünkü ülkemizde JD ' nin CLAAS gibi otomatik şanzımanlısını görmedim. Şanzıman konusunda CLAAS hakkaten çok iyi. Kullandıkça şanzımanın faydalarını görüyorum. İyiki de alırken CLAAS ' ı almışım diyorum. Çünkü otomatik vites geçişleri olsun. 4 kademe 6 vites ile toplam 24 seçenek sunması her işte yakıt ve zamandan büyük fayda sağlıyor. Ama bir JD almış olsaydım. Tarlada o kadar fazla vitese seçeneğim olmayacaktı. 4 vites arasında kalacaktım. Bu yüzden vites sıklığı ve otomatikliği açısından CLAAS daha çekici geliyor. Birde beni kabin konusu CLAAS ' a yöneltti. JD nin kabini hakkaten çok ufak bir kabin. Hafif etine dolgun bir şöforseniz inip binmekte çok sıkıntı çekersiniz. Direksiyonu kaldırmadan zor inersiniz gibime geliyor. Aynı zamanda CLAAS ' ın kontolleride daha ergonomoik geliyor. Ulaşım ve yönetimi daha kolay. CLAAS ' ı seçmemin bi diğer nedenide motorunun JD olması. JD motoru ve üzerindeki şanzımanla bence JD ' den daha çekici oluyor. Daha performanslı olduğunu düşünüyorum.....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 53333, member: 6"] [b]Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?[/b] Bence CLAAS daha uygun. Biz ARES ' i aldığımız zaman ya JD ya CLAAS alacaktık. O zaman ben her ikisinide inceledim. Özelliklerini karşılaştırdım. Beni CLAAS ' a yönelten başlıca neden şanzıman oldu. Çünkü ülkemizde JD ' nin CLAAS gibi otomatik şanzımanlısını görmedim. Şanzıman konusunda CLAAS hakkaten çok iyi. Kullandıkça şanzımanın faydalarını görüyorum. İyiki de alırken CLAAS ' ı almışım diyorum. Çünkü otomatik vites geçişleri olsun. 4 kademe 6 vites ile toplam 24 seçenek sunması her işte yakıt ve zamandan büyük fayda sağlıyor. Ama bir JD almış olsaydım. Tarlada o kadar fazla vitese seçeneğim olmayacaktı. 4 vites arasında kalacaktım. Bu yüzden vites sıklığı ve otomatikliği açısından CLAAS daha çekici geliyor. Birde beni kabin konusu CLAAS ' a yöneltti. JD nin kabini hakkaten çok ufak bir kabin. Hafif etine dolgun bir şöforseniz inip binmekte çok sıkıntı çekersiniz. Direksiyonu kaldırmadan zor inersiniz gibime geliyor. Aynı zamanda CLAAS ' ın kontolleride daha ergonomoik geliyor. Ulaşım ve yönetimi daha kolay. CLAAS ' ı seçmemin bi diğer nedenide motorunun JD olması. JD motoru ve üzerindeki şanzımanla bence JD ' den daha çekici oluyor. Daha performanslı olduğunu düşünüyorum..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt