PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 58149" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?</strong></p><p></p><p></p><p>Hasat makinaları tartışılmaz güzellikte ama traktör konusu olduğu için ona göre değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.Bir kere birkaç sene evvel claas görmüştüm,onda da bugnkü kadar fikir sahibi olmadığım için sadece kabiniyle ilgilenmiştim.John Deere ' nin hemen hemen türkiyeye gelen her traktörünü inceleme fırsatım oldu.Ben john deere ' yi tercih ederdim.Bir claas traktörü almak istesem konyaya gitmem gerekli,sanırım servisi de konyada.(Tam bir bilgim yok)</p><p>Ama ankarada ne bayisi var,ne de servisi.Bir firma bölge bölge değerlendirilmemeli,ülkemizde 81 tane il,7 tane bölge var.Edirnede,İstanbulda vs... servis imkanı çok rahattır,bayisi vardır ama Ankara ' da yok.Sivas ' ta yok vs... %90da yok.John Deere ' nin her ilde servis ve satış imkanı olduğunu da iddia etmiyorum.Bütün olarak değerlendirirsek yine de John Deere ağır basıyor bence.Bir 7-8 sene sonra belki Claas ' ı seçeriz ama günümüz için tabiki John Deere...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 58149, member: 110"] [b]Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?[/b] Hasat makinaları tartışılmaz güzellikte ama traktör konusu olduğu için ona göre değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.Bir kere birkaç sene evvel claas görmüştüm,onda da bugnkü kadar fikir sahibi olmadığım için sadece kabiniyle ilgilenmiştim.John Deere ' nin hemen hemen türkiyeye gelen her traktörünü inceleme fırsatım oldu.Ben john deere ' yi tercih ederdim.Bir claas traktörü almak istesem konyaya gitmem gerekli,sanırım servisi de konyada.(Tam bir bilgim yok) Ama ankarada ne bayisi var,ne de servisi.Bir firma bölge bölge değerlendirilmemeli,ülkemizde 81 tane il,7 tane bölge var.Edirnede,İstanbulda vs... servis imkanı çok rahattır,bayisi vardır ama Ankara ' da yok.Sivas ' ta yok vs... %90da yok.John Deere ' nin her ilde servis ve satış imkanı olduğunu da iddia etmiyorum.Bütün olarak değerlendirirsek yine de John Deere ağır basıyor bence.Bir 7-8 sene sonra belki Claas ' ı seçeriz ama günümüz için tabiki John Deere... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt