PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 58601" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?</strong></p><p></p><p><strong>Ufak tefek meseleler yüzünden kimsenin gitmesine gerek yok. Bu kadar kolaysa ayrılmayı düşünmek bizde gidelim o zaman, herkes gitsin. Burada neyin ima edildiği belli aslında hiç bir izaha gerek yok. Kimseye git denilmiyor, yorum yapma denilmiyor. <span style="color: red">Benim anladığım kadarıyla burada sadece herkes konuda geçen markaya göre yorum yapılsın denilmiş.</span> Gayet de yerinde bir söylenmiş bir cümle. Kimse üstüne alınmasın, konumuz Claas ve John Deere ise oradan devam edecek. Niye konunun içine diğer markalar giriyor anlayamıyorum. Bir insan A markasını da sevse, B markasını da takdir etse yine de Claas veya John Deere ' den birini seçebilme yeteneğine sahiptir diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur. Bunların ikisi de bir işe yaramaz, A markası en iyisi demek de neyin nesi oluyor? Yanılmadığımı bundan sonra sadece konuda hangi marka isimleri geçiyorsa onlara göre yorum yaparak, üçüncü bir markayı da konuya dahil etmeyerek gösterebilirsiniz.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bu mesajdan sonra kimse bana darılıp gücenmesin. Muhatap olduğum kişileri, anlattıklarımı doğru şekilde anlayacak nitelikte gördüğüm için bu kadar açık konuşma güvenini kendimde görüyorum. İnşallah umduklarım beni yanıltmaz.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 58601, member: 2"] [b]Ynt: size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?[/b] [b]Ufak tefek meseleler yüzünden kimsenin gitmesine gerek yok. Bu kadar kolaysa ayrılmayı düşünmek bizde gidelim o zaman, herkes gitsin. Burada neyin ima edildiği belli aslında hiç bir izaha gerek yok. Kimseye git denilmiyor, yorum yapma denilmiyor. [color=red]Benim anladığım kadarıyla burada sadece herkes konuda geçen markaya göre yorum yapılsın denilmiş.[/color] Gayet de yerinde bir söylenmiş bir cümle. Kimse üstüne alınmasın, konumuz Claas ve John Deere ise oradan devam edecek. Niye konunun içine diğer markalar giriyor anlayamıyorum. Bir insan A markasını da sevse, B markasını da takdir etse yine de Claas veya John Deere ' den birini seçebilme yeteneğine sahiptir diye düşünüyorum, umarım yanılmıyorumdur. Bunların ikisi de bir işe yaramaz, A markası en iyisi demek de neyin nesi oluyor? Yanılmadığımı bundan sonra sadece konuda hangi marka isimleri geçiyorsa onlara göre yorum yaparak, üçüncü bir markayı da konuya dahil etmeyerek gösterebilirsiniz. Bu mesajdan sonra kimse bana darılıp gücenmesin. Muhatap olduğum kişileri, anlattıklarımı doğru şekilde anlayacak nitelikte gördüğüm için bu kadar açık konuşma güvenini kendimde görüyorum. İnşallah umduklarım beni yanıltmaz.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Anketleri
size göre , claas mı jhon deere mi daha uygun traktör ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt