PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="diomedes" data-source="post: 109905" data-attributes="member: 41"><p><strong>Ynt: SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?</strong></p><p></p><p>Laverdaların teknolojisiyle ilgili bir kaç kelime de ben eklemek isterim. Arkadaşlar yaklaşık olarak 10 yıldan beri laverda biçerdöverlerle haşır neşir oluyoruz. Hakikaten harmanlama kalitesi çok iyi olan bir makina. Bu makinalar özellikle çeltikte çok tercih edilen bir makina. özellikle ülkemizde. Çeltik biçimi buğdaydan çok farklı ve zor bir harmandır. Özellikle 6 sarsaklı olan modeller 624,627,28-60 çok tutulan modellerdir. Ben etrafımda da Laverda dışında çeltikte kullanılan pek makina görmedim. Bir tek NH CX 740 gördüm. O da çok teknolojik bir makinaydı. Fakat makina hakkında objektif bir yorum yapamam çünkü makina sahibinin işçiliği çok kötüydü. Laverdaların ülkemizde çok tutulma sebeplerinden biri de özellikle çeltik ekilen bölgelerdeki müthiş servis ve yedek parça ağı. Ayrıca bu makinalar hakikatten çok zor şartların makinası diye düşünüyorum. Kullanıldığı şartları görseniz şaşırırsınız. Bunların dışında Jd nin sadece 1174 modelini gördüm. O da çok hoş bir makinaydı. Ama günümüz teknolojisiyle kıyaslanmaz tabii. Deutz un bir modeli gelmişti. Ama maalesef biraz kullanıldıktan sonra aynen geri iade olmuştu. Çünkü gelen makina malı çok kırıyordu. Bir kelime de Laverdaların motorları için edelim. 310 Bg Cat motor müthiş birşey. O alet devamlı tam devirde ve çok zor şartlarda çalışırken bile hiç problem çıkarmıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diomedes, post: 109905, member: 41"] [b]Ynt: SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?[/b] Laverdaların teknolojisiyle ilgili bir kaç kelime de ben eklemek isterim. Arkadaşlar yaklaşık olarak 10 yıldan beri laverda biçerdöverlerle haşır neşir oluyoruz. Hakikaten harmanlama kalitesi çok iyi olan bir makina. Bu makinalar özellikle çeltikte çok tercih edilen bir makina. özellikle ülkemizde. Çeltik biçimi buğdaydan çok farklı ve zor bir harmandır. Özellikle 6 sarsaklı olan modeller 624,627,28-60 çok tutulan modellerdir. Ben etrafımda da Laverda dışında çeltikte kullanılan pek makina görmedim. Bir tek NH CX 740 gördüm. O da çok teknolojik bir makinaydı. Fakat makina hakkında objektif bir yorum yapamam çünkü makina sahibinin işçiliği çok kötüydü. Laverdaların ülkemizde çok tutulma sebeplerinden biri de özellikle çeltik ekilen bölgelerdeki müthiş servis ve yedek parça ağı. Ayrıca bu makinalar hakikatten çok zor şartların makinası diye düşünüyorum. Kullanıldığı şartları görseniz şaşırırsınız. Bunların dışında Jd nin sadece 1174 modelini gördüm. O da çok hoş bir makinaydı. Ama günümüz teknolojisiyle kıyaslanmaz tabii. Deutz un bir modeli gelmişti. Ama maalesef biraz kullanıldıktan sonra aynen geri iade olmuştu. Çünkü gelen makina malı çok kırıyordu. Bir kelime de Laverdaların motorları için edelim. 310 Bg Cat motor müthiş birşey. O alet devamlı tam devirde ve çok zor şartlarda çalışırken bile hiç problem çıkarmıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt