PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaanmaan" data-source="post: 143063" data-attributes="member: 4177"><p><strong>Ynt: SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?</strong></p><p></p><p></p><p>anladım kadarıyla sende new holland var arkadaşım.</p><p>ben zaten tcnin düşük kalitede bimakina olduğunu söylüyorum. yaygın olmasının sebebi kolay parça bulunması ve tabiki ikinci elinin kuvvetli olması. ben polatlılıyım. kendimde biçer döver kullanıyorum. urfa diyarbakır adana manisa bolu çok yerde çalıştım makinayla. gördüğüm şu: iç anadolu doğu anadoluda bu tc çok yaygın. egede ve trakyada ise claas ve laverda. tc de daha yeni kollar mekanikten hidroliğe döndü. laverdada bu senelerdir war mesela. laverdalar kadar çeltiğe giden hiç bi makina yoktur bence. adamlar tamamen galvanizden üretmişler makinayı. tc 8520 kg gelirken laverda rev 10000 kg civarında. işte bu neden kullanılan malzemenin sağlamlığından bence.gene elek alanlarını karşılaştırdığımızda laverdanın elek alanı tcden 55cm kare daha fazla. sarsak alanlarındada laverda üstün.</p><p>velhasıl tc sınıfındaki tüm rakiplerinden teknolojik olarak geri kalıyor. ama genede sade makine yani kullanan bilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaanmaan, post: 143063, member: 4177"] [b]Ynt: SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?[/b] anladım kadarıyla sende new holland var arkadaşım. ben zaten tcnin düşük kalitede bimakina olduğunu söylüyorum. yaygın olmasının sebebi kolay parça bulunması ve tabiki ikinci elinin kuvvetli olması. ben polatlılıyım. kendimde biçer döver kullanıyorum. urfa diyarbakır adana manisa bolu çok yerde çalıştım makinayla. gördüğüm şu: iç anadolu doğu anadoluda bu tc çok yaygın. egede ve trakyada ise claas ve laverda. tc de daha yeni kollar mekanikten hidroliğe döndü. laverdada bu senelerdir war mesela. laverdalar kadar çeltiğe giden hiç bi makina yoktur bence. adamlar tamamen galvanizden üretmişler makinayı. tc 8520 kg gelirken laverda rev 10000 kg civarında. işte bu neden kullanılan malzemenin sağlamlığından bence.gene elek alanlarını karşılaştırdığımızda laverdanın elek alanı tcden 55cm kare daha fazla. sarsak alanlarındada laverda üstün. velhasıl tc sınıfındaki tüm rakiplerinden teknolojik olarak geri kalıyor. ama genede sade makine yani kullanan bilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SİZE GÖRE , LAVERDA BİÇERLERİNİN , TEKNOLOJİK SEVİYESİ NASIL?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt