PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizin Erkuntunuz kaç litre yakıyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="S.balci17" data-source="post: 606539" data-attributes="member: 1274"><p><strong>Ynt: Sizin ERkuntunuz kaç litre yakıyor?</strong></p><p></p><p>Gerçekten SAbır işi ilk dediğiniz 80 dönümde sizin motorda o zman 4 litre yakmış oluyor ?</p><p>birde Şöyle bbişey war arkadaşlar Bizim Motorlarda U.K yazıyor yani Orjinal ingiliz perkins değilmiş hindinstan montajmış eh o zmn farklı bi seri açıp bunlar böyle deselerdedi Jd ler gibi almazdık arkadaş.. </p><p>motorun hergun bi foryası çıkması adamı tav adiyor açıkcası jd yi yada nhyi herkes karşı bi önyargılı ama adamların ne oldugu belli ..</p><p> uyy-*s</p><p></p><p>bende söyle açıklım ben mısır yeride düz saman tarlasıda şimdi bu senenin sürümleri yeni oluyor E serisinle yeni yağan ve 2*2 nin kaçla gidiyor bilmiyorum şimdi ama normalde motoru zati 14 gazda sürsen 16 -20 gazda sürsen pek fark yapmıyor..</p><p>motorların S serisinde biz Tarla H 3 le sürüyoruz ve gidişi güzel yada Seri L2 le sürüm yapıyorum bu sürümlerle serviste sürdü motorlar yakıtta pek bişey oynamadı ..</p><p>hatta e serisinde tarları değiştirdik kum yeri sürdük yine 2.5 litre yaktı </p><p>Şu motorlara Dijital Km/H mazeme warmış nerden bulabilirm?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S.balci17, post: 606539, member: 1274"] [b]Ynt: Sizin ERkuntunuz kaç litre yakıyor?[/b] Gerçekten SAbır işi ilk dediğiniz 80 dönümde sizin motorda o zman 4 litre yakmış oluyor ? birde Şöyle bbişey war arkadaşlar Bizim Motorlarda U.K yazıyor yani Orjinal ingiliz perkins değilmiş hindinstan montajmış eh o zmn farklı bi seri açıp bunlar böyle deselerdedi Jd ler gibi almazdık arkadaş.. motorun hergun bi foryası çıkması adamı tav adiyor açıkcası jd yi yada nhyi herkes karşı bi önyargılı ama adamların ne oldugu belli .. uyy-*s bende söyle açıklım ben mısır yeride düz saman tarlasıda şimdi bu senenin sürümleri yeni oluyor E serisinle yeni yağan ve 2*2 nin kaçla gidiyor bilmiyorum şimdi ama normalde motoru zati 14 gazda sürsen 16 -20 gazda sürsen pek fark yapmıyor.. motorların S serisinde biz Tarla H 3 le sürüyoruz ve gidişi güzel yada Seri L2 le sürüm yapıyorum bu sürümlerle serviste sürdü motorlar yakıtta pek bişey oynamadı .. hatta e serisinde tarları değiştirdik kum yeri sürdük yine 2.5 litre yaktı Şu motorlara Dijital Km/H mazeme warmış nerden bulabilirm? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizin Erkuntunuz kaç litre yakıyor?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt