PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali enes" data-source="post: 799340" data-attributes="member: 7748"><p><strong>Ynt: Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...</strong></p><p></p><p>bizim bi tt55 var birde 54c tt55 54c tam iki katı yakıyor hiç zorlatmadıgımız halde her gün mazot almadan osadım bıktımm adı 55 lik ama yakıtı tümosan 7170 gibi yakıyo bu kadarıda olamaz eee zorlatırsan cok yakar hangi motoru zorlatırsa zorlat çok yakar ama newholland a..q. yakıtın motor 15 gazda yakıtı böle yapıyosu bi 20 gaz versek .... almazdan öce ck sölediler cok yakar diye inanmadık git dik aldık aldık daha 170 saate yani gecen hafta arza yaptı dişli kırmışş eee 300 saati gecince azalır inanmıyorum bn o kadar bi fark olacagını zandetmiyorumm tamire gitti sibob ayarı yapılmıs yine aynı mall yine aynı malll motoru almaya gittik bayiye fiyatı sorucaktık adam bizi tuttu bırakmadı yanımızda para yok simdi dedik verirsiniz dediler bize iyi giydirdiler böle bişi varmıyaa milet alır almaz size ne oluyo a.q o traktör arza yaptıgıda o bayiyi arayıp sulalesine küfür edecektimm rezillik yaww bizim burda bi sürü adam aldı gidiyorum adamınyanına abi nasıl yakıyo diyorum ilk önce iyi diyolar bizdede var abi biiraz çok yakıyo dimi diyince adamın azı acılıyo ... hayatım boyunca bir cok traktöre bindim ama bu tt ye bindim bineli dinimden çıkardı bni sik gibi vitesi var aq lann bi yawas bi yawa hayret yaww alırken bayiye diyezki bize ne kadar olur adam diyo sadece size apıyorum bu güzelligi kimseye sölemeyin 48 e olur diyorlar 2 hafta sonra yakın akrabamız alıyo 46 aynı seyleri onada söylemişş maksat adam çekmek o adam aldı parasını onda sonrası sikindemii köyde sölemeyen traktör hakkında hakaret etmeyen kalmadı aq hakkını vermeliyim yakıyor ama çekiyor düz ikiye at yine çeker kırımı güzel baskada bi bişiyi yok zatennnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali enes, post: 799340, member: 7748"] [b]Ynt: Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...[/b] bizim bi tt55 var birde 54c tt55 54c tam iki katı yakıyor hiç zorlatmadıgımız halde her gün mazot almadan osadım bıktımm adı 55 lik ama yakıtı tümosan 7170 gibi yakıyo bu kadarıda olamaz eee zorlatırsan cok yakar hangi motoru zorlatırsa zorlat çok yakar ama newholland a..q. yakıtın motor 15 gazda yakıtı böle yapıyosu bi 20 gaz versek .... almazdan öce ck sölediler cok yakar diye inanmadık git dik aldık aldık daha 170 saate yani gecen hafta arza yaptı dişli kırmışş eee 300 saati gecince azalır inanmıyorum bn o kadar bi fark olacagını zandetmiyorumm tamire gitti sibob ayarı yapılmıs yine aynı mall yine aynı malll motoru almaya gittik bayiye fiyatı sorucaktık adam bizi tuttu bırakmadı yanımızda para yok simdi dedik verirsiniz dediler bize iyi giydirdiler böle bişi varmıyaa milet alır almaz size ne oluyo a.q o traktör arza yaptıgıda o bayiyi arayıp sulalesine küfür edecektimm rezillik yaww bizim burda bi sürü adam aldı gidiyorum adamınyanına abi nasıl yakıyo diyorum ilk önce iyi diyolar bizdede var abi biiraz çok yakıyo dimi diyince adamın azı acılıyo ... hayatım boyunca bir cok traktöre bindim ama bu tt ye bindim bineli dinimden çıkardı bni sik gibi vitesi var aq lann bi yawas bi yawa hayret yaww alırken bayiye diyezki bize ne kadar olur adam diyo sadece size apıyorum bu güzelligi kimseye sölemeyin 48 e olur diyorlar 2 hafta sonra yakın akrabamız alıyo 46 aynı seyleri onada söylemişş maksat adam çekmek o adam aldı parasını onda sonrası sikindemii köyde sölemeyen traktör hakkında hakaret etmeyen kalmadı aq hakkını vermeliyim yakıyor ama çekiyor düz ikiye at yine çeker kırımı güzel baskada bi bişiyi yok zatennnn [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt