PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüseyinaslan" data-source="post: 850499" data-attributes="member: 51839"><p><strong>Ynt: Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...</strong></p><p></p><p>ARKADASLAR YORUMLARI EPEY OKUDUM VE SUNU ANLADIM NH NİN BÜYÜK MODELLERİ ÇOK YAKTIGINI VE ASIRI RANDIMALI OLMADIGI KANISINA VARDIM. BU GÜNE KADAR ADAM AKILLI NADAS YAPIMINDA ÖLÇEMEDİM TD 100 ÜN YAKITINI. AMA 13LÜ AGIR TİP KAZAYAGI İLE 4 PARCA YAMACLI 43 DEKAR(1000M2) +10 KM YOL 24 LT YAKTI DAHA 10 SAATTE İKEN. VİTESLERİ İSE 3 ÜN 1İNDE 15 VE 19 GAZ ARASI KULLANDIM. SONRA 70 DİŞ TIRMIK VE ARKASINDA ONDAN DAHA GENİŞ VE AGIR YUVAK(TEKERLEKLİ MERDANE) TAKILI SEKİLDE TEK PARSEL 70 DEKAR YERDE 25 KM YOL 36 LT YAKTIM 15 17 GAZDA.VİTES İSE 2NİN 4 İDİ DAHA YÜKSEK VİTESE GECEMEDİM ÇÜNKÜ TARLA SEVİYESİZ OLDUGU İÇİN TRAKTÖR SEKME YAPIYORDU. ŞİMDİ EVDE 5Lİ 10 18 İNÇ HİDROLİK AYARLI ÜNLÜ PULLUK VAR. ONUN NE KADAR YAKTIRACAGINI BİLMİYORUM. YORUM SİZİN YAKITI NASIL SİZCE?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüseyinaslan, post: 850499, member: 51839"] [b]Ynt: Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...[/b] ARKADASLAR YORUMLARI EPEY OKUDUM VE SUNU ANLADIM NH NİN BÜYÜK MODELLERİ ÇOK YAKTIGINI VE ASIRI RANDIMALI OLMADIGI KANISINA VARDIM. BU GÜNE KADAR ADAM AKILLI NADAS YAPIMINDA ÖLÇEMEDİM TD 100 ÜN YAKITINI. AMA 13LÜ AGIR TİP KAZAYAGI İLE 4 PARCA YAMACLI 43 DEKAR(1000M2) +10 KM YOL 24 LT YAKTI DAHA 10 SAATTE İKEN. VİTESLERİ İSE 3 ÜN 1İNDE 15 VE 19 GAZ ARASI KULLANDIM. SONRA 70 DİŞ TIRMIK VE ARKASINDA ONDAN DAHA GENİŞ VE AGIR YUVAK(TEKERLEKLİ MERDANE) TAKILI SEKİLDE TEK PARSEL 70 DEKAR YERDE 25 KM YOL 36 LT YAKTIM 15 17 GAZDA.VİTES İSE 2NİN 4 İDİ DAHA YÜKSEK VİTESE GECEMEDİM ÇÜNKÜ TARLA SEVİYESİZ OLDUGU İÇİN TRAKTÖR SEKME YAPIYORDU. ŞİMDİ EVDE 5Lİ 10 18 İNÇ HİDROLİK AYARLI ÜNLÜ PULLUK VAR. ONUN NE KADAR YAKTIRACAGINI BİLMİYORUM. YORUM SİZİN YAKITI NASIL SİZCE? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Sizin New Hollandınız ne kadar yakıyor...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt