PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sizin yörede tereyağı nasıl yapılır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="celil_uzun" data-source="post: 1327932" data-attributes="member: 84263"><p>Süt sağıldıktan sonra ılıktan sıcak şekilde ısıtılır sonra tereyağı krema makinesi denilen aletle yağı sütten ayırırız,yağsız sütten de çökelik(peynir) bu yaparız , ayrılan kaymağı bir iki gün bekletir sonra elektrikli yayıkta soğuk su ekleyerek çeviririz daha sonra üste çıkan yağı toplar bir kaba koyar yine soğuk suyla üç dört kere yıkarız ki içinde hiç süt kalmasın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="celil_uzun, post: 1327932, member: 84263"] Süt sağıldıktan sonra ılıktan sıcak şekilde ısıtılır sonra tereyağı krema makinesi denilen aletle yağı sütten ayırırız,yağsız sütten de çökelik(peynir) bu yaparız , ayrılan kaymağı bir iki gün bekletir sonra elektrikli yayıkta soğuk su ekleyerek çeviririz daha sonra üste çıkan yağı toplar bir kaba koyar yine soğuk suyla üç dört kere yıkarız ki içinde hiç süt kalmasın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Sizin yörede tereyağı nasıl yapılır?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt