PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
SLAJ MALİYETLERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="EFE YUSUF" data-source="post: 415811" data-attributes="member: 34555"><p><strong>Ynt: SLAJ MALİYETLERİ</strong></p><p></p><p>tamam işte bende onu diyorum 50 de tarla kirası koy 130- 170 arası olur ayrıca yerli tohum kullan abi tohuma ne para döküyoruz 20 dk yer yapıyorum bu sene 750 ilaç tohum gübre hiç yok (üre atsaydım iyiydi)550 tl )300 mazot 200 ekme toplam 1750 olur elektirik de koy 2000 olur tarla kirasınıda koy 2500 olur 2. ürüne kira ucuzdur bizde yani 125 olur dönüme gene o maliyet çıkmaz 450 tl yiçık tohuma para kesinlikle vermem daha yanisi 2000 de kalır 100 tl olur dönüme destek parasını saymıyorum zaten 50 tl dönüm desteği alıyorlar kısacası 50 tl ye gelir sana slaj makinen yoksa 100 tl ye gelir yapmasıyla senin dediğin fiyatlarla kimse bu işi yapmaz yanlış anlaşılma yok ok-*-s zuha-*-s zuha-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EFE YUSUF, post: 415811, member: 34555"] [b]Ynt: SLAJ MALİYETLERİ[/b] tamam işte bende onu diyorum 50 de tarla kirası koy 130- 170 arası olur ayrıca yerli tohum kullan abi tohuma ne para döküyoruz 20 dk yer yapıyorum bu sene 750 ilaç tohum gübre hiç yok (üre atsaydım iyiydi)550 tl )300 mazot 200 ekme toplam 1750 olur elektirik de koy 2000 olur tarla kirasınıda koy 2500 olur 2. ürüne kira ucuzdur bizde yani 125 olur dönüme gene o maliyet çıkmaz 450 tl yiçık tohuma para kesinlikle vermem daha yanisi 2000 de kalır 100 tl olur dönüme destek parasını saymıyorum zaten 50 tl dönüm desteği alıyorlar kısacası 50 tl ye gelir sana slaj makinen yoksa 100 tl ye gelir yapmasıyla senin dediğin fiyatlarla kimse bu işi yapmaz yanlış anlaşılma yok ok-*-s zuha-*-s zuha-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
SLAJ MALİYETLERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt