PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Slajlık mısır tohumu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 612815" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: Slajlık mısır tohumu</strong></p><p></p><p></p><p>aynen katılıyorum ben henüz arazimde doğru mısır tohumunu bulamadığımı dü$ünüyorum .. colonia kumsal arazilerde pek verim yapmıyor bizim burda sert kepir topraklarda güzel verimi var ama kumsal toprakta aynı verimi sağlamıyor .. seneye sygentanın turtopu ve bu polen tohumun pl710 nu denemek istiyorum ikinci üründe kumsal arazi yapısına uygun mısır tohumu bilen deneyen arkada$lar varsa onlarında tecrübelerini blimek isterim .. geçen yıl advanta 2898 ektim fena değildi .. bu yıl tohum sıkıntısı yüzünden cadiz ektik gerçekten sonuç kötüydü dekarda 3.500 3.750 kg ortalama aldık .. $unu ögrendim ki cadız kaliteli bi tohum olabilir ancak bizim topragın tohumu değl .. bi daha ekmem cadız ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 612815, member: 25140"] [b]Ynt: Slajlık mısır tohumu[/b] aynen katılıyorum ben henüz arazimde doğru mısır tohumunu bulamadığımı dü$ünüyorum .. colonia kumsal arazilerde pek verim yapmıyor bizim burda sert kepir topraklarda güzel verimi var ama kumsal toprakta aynı verimi sağlamıyor .. seneye sygentanın turtopu ve bu polen tohumun pl710 nu denemek istiyorum ikinci üründe kumsal arazi yapısına uygun mısır tohumu bilen deneyen arkada$lar varsa onlarında tecrübelerini blimek isterim .. geçen yıl advanta 2898 ektim fena değildi .. bu yıl tohum sıkıntısı yüzünden cadiz ektik gerçekten sonuç kötüydü dekarda 3.500 3.750 kg ortalama aldık .. $unu ögrendim ki cadız kaliteli bi tohum olabilir ancak bizim topragın tohumu değl .. bi daha ekmem cadız .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Slajlık mısır tohumu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt