PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
slm arkadaşlar 65, beygir gücünde traktör
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="senol_84" data-source="post: 453359" data-attributes="member: 35"><p><strong>Ynt: slm arkadaşlar 65, beygir gücünde traktör</strong></p><p></p><p>john deere 5065 td65d nin eşdeğeri bir traktör değildir. </p><p></p><p>td 65d hidrolikleri hem daha iyi çalışır hem de kaldırma kapasitesi hissedilir derecede fazladır (5065 - 2000kg , td65d - 3000kg nin üzeri)</p><p>td 65d nin şanzımanı bi defa bambaşka, tarım işinde çok önemli olduğunu ayrıca belirtmek isterim . 12 ileri 12 geri vites hem vitez hız aralalıkları düşüktür. bu yüzden daha fazla uygun viteze sahiptir.</p><p>5065 3 viteslibi traktördür. 3 hızlı takviye ve 3 ağır takviye. 2 de geri vites vardır. belki tane takviye olabilir ama bizim işimize sürüngen takviye vitez seçeneği hiç bir işe yaramadığı için söylemiyorum.</p><p>td65 d nin dingil açıklığı daha fazladır. bunun tarla da avantajları çok fazladır, daha iyi asılmasını sağlar</p><p>td 65 d daha ağırdır</p><p></p><p>bunların hepsini kendi yaptığımız işe göre yazıyorum, tabi kullanım alanına göre hangisi kime daha uygundur, bilemem. tercih meselesi. </p><p></p><p>john deere yi aldıysan da hayırlısı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="senol_84, post: 453359, member: 35"] [b]Ynt: slm arkadaşlar 65, beygir gücünde traktör[/b] john deere 5065 td65d nin eşdeğeri bir traktör değildir. td 65d hidrolikleri hem daha iyi çalışır hem de kaldırma kapasitesi hissedilir derecede fazladır (5065 - 2000kg , td65d - 3000kg nin üzeri) td 65d nin şanzımanı bi defa bambaşka, tarım işinde çok önemli olduğunu ayrıca belirtmek isterim . 12 ileri 12 geri vites hem vitez hız aralalıkları düşüktür. bu yüzden daha fazla uygun viteze sahiptir. 5065 3 viteslibi traktördür. 3 hızlı takviye ve 3 ağır takviye. 2 de geri vites vardır. belki tane takviye olabilir ama bizim işimize sürüngen takviye vitez seçeneği hiç bir işe yaramadığı için söylemiyorum. td65 d nin dingil açıklığı daha fazladır. bunun tarla da avantajları çok fazladır, daha iyi asılmasını sağlar td 65 d daha ağırdır bunların hepsini kendi yaptığımız işe göre yazıyorum, tabi kullanım alanına göre hangisi kime daha uygundur, bilemem. tercih meselesi. john deere yi aldıysan da hayırlısı olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
slm arkadaşlar 65, beygir gücünde traktör
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt