PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
SOGAN 1 LİRA OLDU GÖZÜÜNÜZ AYDIN OLSUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 630394" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: SOGAN 1 LİRA OLDU GÖZÜÜNÜZ AYDIN OLSUN</strong></p><p></p><p>markette manavda pazarda kaç lira oldugu çokta önemli degil</p><p>önemli olan üreticiden kaça alındıgı</p><p>dışarda 1 liraysa üreticide 30-40 kuruştur o</p><p></p><p>saman içinde aynı spekülasyonlar yapıldı özellikle internet ortamında samanın kilosu 1 lira diyen oldu balye 12 lira diyen oldu</p><p>ama gel görki gerçek ler hiç de öyle degil</p><p>adam 33 kuruşa sogan sattım diyor</p><p>ben daha geen hafta 4 ton kadar temiz samanı kilosu 50 kuruştan sattım balye desen 6-7 liraya burda istemedigimiz kadar var yerfıstıgı sapının balyesi 5-6 lira oda istemedigimiz kadar çok var piyasada</p><p></p><p>kısacası her duydugumuza inanmayalım internette fiyatlar çok şişiriliyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 630394, member: 33118"] [b]Ynt: SOGAN 1 LİRA OLDU GÖZÜÜNÜZ AYDIN OLSUN[/b] markette manavda pazarda kaç lira oldugu çokta önemli degil önemli olan üreticiden kaça alındıgı dışarda 1 liraysa üreticide 30-40 kuruştur o saman içinde aynı spekülasyonlar yapıldı özellikle internet ortamında samanın kilosu 1 lira diyen oldu balye 12 lira diyen oldu ama gel görki gerçek ler hiç de öyle degil adam 33 kuruşa sogan sattım diyor ben daha geen hafta 4 ton kadar temiz samanı kilosu 50 kuruştan sattım balye desen 6-7 liraya burda istemedigimiz kadar var yerfıstıgı sapının balyesi 5-6 lira oda istemedigimiz kadar çok var piyasada kısacası her duydugumuza inanmayalım internette fiyatlar çok şişiriliyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
SOGAN 1 LİRA OLDU GÖZÜÜNÜZ AYDIN OLSUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt