PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
SOĞAN HAKKINDA BİR KAÇ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="arapörenli" data-source="post: 811306" data-attributes="member: 28148"><p><strong>Ynt: SOĞAN HAKKINDA BİR KAÇ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ</strong></p><p></p><p>biz yıllardan berı ekıyoruz.soğan işi tamamaen kumar.bizim buralarda soğandan zengın olanda oldu batanda.soğan işi zengin çiftçinin işi soganı eker güzelce gubresını suyunu verır ii verim alırsan ve borcun yoksa kışada bekletebılırsen ve bıde para ederse karlı iş ama bu zamanda para etmıyor kışa bırakmakta karlı degıl.bizde bu yıl 100 dekar vardı.çektiğimiz ezıyet yanımıza kaldı zarar etmedı ama mükemmelde kar etmedık.dekara maliyetı 1000 lirayı gecer.bizim burda böyle.soganın en çok para götüren kısmı işçilik kısmıdır.biz 70000 lira verdık işçiye.ekip ekmemek sana kalmış.bide ne cins sogan ekecegın önemli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arapörenli, post: 811306, member: 28148"] [b]Ynt: SOĞAN HAKKINDA BİR KAÇ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ[/b] biz yıllardan berı ekıyoruz.soğan işi tamamaen kumar.bizim buralarda soğandan zengın olanda oldu batanda.soğan işi zengin çiftçinin işi soganı eker güzelce gubresını suyunu verır ii verim alırsan ve borcun yoksa kışada bekletebılırsen ve bıde para ederse karlı iş ama bu zamanda para etmıyor kışa bırakmakta karlı degıl.bizde bu yıl 100 dekar vardı.çektiğimiz ezıyet yanımıza kaldı zarar etmedı ama mükemmelde kar etmedık.dekara maliyetı 1000 lirayı gecer.bizim burda böyle.soganın en çok para götüren kısmı işçilik kısmıdır.biz 70000 lira verdık işçiye.ekip ekmemek sana kalmış.bide ne cins sogan ekecegın önemli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Düşünce
SOĞAN HAKKINDA BİR KAÇ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt