PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Soğan
SOĞAN İLAÇLAMASI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1252170" data-attributes="member: 76199"><p>Balsıra, sabahları yağan, tatlı, yapışkan çiğdir.Doğal olarak sis gibi yağar.Nohutun ve soğanın yapraklarını kurutur, az yağdığı yıllarda arıda bal akımı az olur.</p><p> Soğanda balsıra çiğine fazla maruz kalırsa yaprakları kurur ve kök kısmı çabuk çürümeye yüz tutar.Yaprakların ucunda kuruluk görülmeye başladığı anda sap kısmı kökün 2-3 cm üzerinden ezilerek sap yan yatırılır.Arpacık soğanında genelde bunu yaparız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1252170, member: 76199"] Balsıra, sabahları yağan, tatlı, yapışkan çiğdir.Doğal olarak sis gibi yağar.Nohutun ve soğanın yapraklarını kurutur, az yağdığı yıllarda arıda bal akımı az olur. Soğanda balsıra çiğine fazla maruz kalırsa yaprakları kurur ve kök kısmı çabuk çürümeye yüz tutar.Yaprakların ucunda kuruluk görülmeye başladığı anda sap kısmı kökün 2-3 cm üzerinden ezilerek sap yan yatırılır.Arpacık soğanında genelde bunu yaparız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Bahçe Bitkileri
Soğan
SOĞAN İLAÇLAMASI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt