PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
SOĞUK ESPİRİLAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="takoz258" data-source="post: 399908" data-attributes="member: 6795"><p><strong>Ynt: SOĞUK ESPİRİLAR</strong></p><p></p><p>Soru: 4.murat neden intahar etmiş?</p><p>Cevap: İlk 3 ' e giremediği için </p><p></p><p>Soru: Bayan otobüs şoförü işinin ilk günü işten ayrılmış neden?</p><p>Cevap: Öğrenciler paso gösteriyormuş,korkmuş.. </p><p></p><p>- Evlenmeden olmaz Erhan</p><p>- O zaman evlenince ara beni... </p><p></p><p>Soru: Ordunun dereleri yukarı akarsa nolur?</p><p>Cevap: Newton g*t olur. </p><p></p><p>Soru: Metroseksuel nedir?</p><p>Cevap: *bnenin yer altından gideni... </p><p></p><p>Soru: Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ?</p><p>Cevap: Denizaltıları bozulunca iterek götürmeye kalkmışlar </p><p></p><p>Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş. </p><p>Temel de ilk hafta giymemiş. </p><p></p><p>- Abi kızı çok istiyom babası vermiyor...</p><p>- Olm babasını naapcan? Kız versin yeter... </p><p></p><p>Soru: Karnı aç olan eşcinsele nedenir?</p><p>Cevap: topaç </p><p></p><p>Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir?</p><p>Cevap: Lazer silahı. </p><p></p><p>Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir?</p><p>Cevap: Dört kardeştir.</p><p>1- Small Memiş</p><p>2- Medium Memiş</p><p>3- Large Memiş</p><p>4- Xlarge Memiş </p><p></p><p>Soru: Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş. Neden?</p><p>Cevap: Çünkü adamın yaşgünüymüş </p><p></p><p>Soru: Bir adam OMO ' yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden?</p><p>Cevap: Çünkü OMO ' yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur. </p><p></p><p>Adam 7 gün boyunca nezle olmuş.</p><p>Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş. </p><p></p><p>Soru: Yere Düşmeyen Kalem Hangisidir?</p><p>Cevap: Pilot Kalem </p><p></p><p>Bagırsak kurtları bagırsakta yaşar bagırmasak da</p><p></p><p></p><p>Bu ericson başka erik yok </p><p></p><p>Soru: Adamın biri hindistanda yürüyomuş.Kafasına BUDA heykeli düşmüş ne demiş?</p><p>Cevap: 'Başıma buda mı gelecekti?' </p><p></p><p>Soru: John Wayne ' nin ebesinin adı nedir?</p><p>Cevap: Ebeveyn uhauhauha </p><p></p><p>Dün cd ' ciden Marlon Brando ' nun filmini istedim, Babayı verdiler</p><p></p><p></p><p>Size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya çıkar mısınız? </p><p></p><p>Soru: Fatih ürek ' in üstüne top düşerse ne olur?</p><p>Cevap: piştiiiiiiii... </p><p></p><p>Erkek: Hani biz boy abdesti alıyoz ya...</p><p>Kız: eeeeee</p><p>Erkek: Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh </p><p></p><p>Soru: adamın biri yatmadan önce baş ucuna bi bardak su koyuyomuş nie?</p><p>Cevap: Çünkü suyun kaldırma gücü war... </p><p></p><p>A: Boynum tutuldu</p><p>B: eeee...</p><p>A: Ben de kulaklarımı kiraya verdim </p><p></p><p>Soru: Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye?</p><p>Cevap: Çünkü Windows açıkmış. </p><p></p><p>A: Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü?</p><p>B: Hayır!</p><p>A: Demek ki iyi saklanmış. </p><p></p><p>Soru: Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden</p><p>Cevap: anti-patikmiş </p><p></p><p>Limon deyip geçme, çünkü parola 'limon' değil!!!</p><p></p><p>Kocanızla ortak özelliğiniz ne? </p><p></p><p>- Aynı gün evlendik... </p><p></p><p>- Gönül isterdi ki savaşlar olmasın. Ama Gönül gideli iki yıl oluyor... </p><p></p><p>- Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean.</p><p></p><p>Burası leş gibi cacık kokuyo, üstüne yoğurt mu döktün... </p><p></p><p>Güneş hala sıcak... Fazla uzağa gitmiş olamazlar...</p><p></p><p>Bebeğin birine TIR çarpmış ama ölmemiş, neden? </p><p></p><p>- Bezi bariyerliymiş.</p><p></p><p>En kahraman ilimiz hangisidir?</p><p>-Batman.</p><p></p><p>A:napıosun</p><p>b:Stres atıyorum! Tut!</p><p></p><p>Japon yapıştırıcım var, ama yapıştıracak japon bulamıyorum.</p><p></p><p>Volkswagen Passat, bencil oynama.</p><p></p><p></p><p></p><p>+Can bedenden çıkmayınca n ' olur?</p><p>-Tarih dersine geç kalır.</p><p></p><p>Muazzez Abacı şarkı söylerken neden hareket edemez?</p><p>-Çünkü hatıralar sarmış dört bir yanını.</p><p></p><p>Usame Bin Ladin ' i Amerika yakalamış. Piyasada 999 Ladin kalmış.</p><p></p><p>Ananas baban yedek.</p><p></p><p>Adamın biri hakkını aramış meşgul çıkmış.</p><p></p><p>Güler yüz.</p><p>Ayşe elli.</p><p></p><p>Meşe ağacının değerini en iyi kim bilir?</p><p>İzzet Altınmeşe.</p><p></p><p>Geçen gün taksi çevirdim... Hala dönüyor.</p><p></p><p>Tem otoyoluna muz düşerse ne olur?</p><p>Temmuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="takoz258, post: 399908, member: 6795"] [b]Ynt: SOĞUK ESPİRİLAR[/b] Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3 ' e giremediği için Soru: Bayan otobüs şoförü işinin ilk günü işten ayrılmış neden? Cevap: Öğrenciler paso gösteriyormuş,korkmuş.. - Evlenmeden olmaz Erhan - O zaman evlenince ara beni... Soru: Ordunun dereleri yukarı akarsa nolur? Cevap: Newton g*t olur. Soru: Metroseksuel nedir? Cevap: *bnenin yer altından gideni... Soru: Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ? Cevap: Denizaltıları bozulunca iterek götürmeye kalkmışlar Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş. Temel de ilk hafta giymemiş. - Abi kızı çok istiyom babası vermiyor... - Olm babasını naapcan? Kız versin yeter... Soru: Karnı aç olan eşcinsele nedenir? Cevap: topaç Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı. Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir. 1- Small Memiş 2- Medium Memiş 3- Large Memiş 4- Xlarge Memiş Soru: Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş. Neden? Cevap: Çünkü adamın yaşgünüymüş Soru: Bir adam OMO ' yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Cevap: Çünkü OMO ' yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur. Adam 7 gün boyunca nezle olmuş. Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş. Soru: Yere Düşmeyen Kalem Hangisidir? Cevap: Pilot Kalem Bagırsak kurtları bagırsakta yaşar bagırmasak da Bu ericson başka erik yok Soru: Adamın biri hindistanda yürüyomuş.Kafasına BUDA heykeli düşmüş ne demiş? Cevap: 'Başıma buda mı gelecekti?' Soru: John Wayne ' nin ebesinin adı nedir? Cevap: Ebeveyn uhauhauha Dün cd ' ciden Marlon Brando ' nun filmini istedim, Babayı verdiler Size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya çıkar mısınız? Soru: Fatih ürek ' in üstüne top düşerse ne olur? Cevap: piştiiiiiiii... Erkek: Hani biz boy abdesti alıyoz ya... Kız: eeeeee Erkek: Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh Soru: adamın biri yatmadan önce baş ucuna bi bardak su koyuyomuş nie? Cevap: Çünkü suyun kaldırma gücü war... A: Boynum tutuldu B: eeee... A: Ben de kulaklarımı kiraya verdim Soru: Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye? Cevap: Çünkü Windows açıkmış. A: Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? B: Hayır! A: Demek ki iyi saklanmış. Soru: Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden Cevap: anti-patikmiş Limon deyip geçme, çünkü parola 'limon' değil!!! Kocanızla ortak özelliğiniz ne? - Aynı gün evlendik... - Gönül isterdi ki savaşlar olmasın. Ama Gönül gideli iki yıl oluyor... - Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean. Burası leş gibi cacık kokuyo, üstüne yoğurt mu döktün... Güneş hala sıcak... Fazla uzağa gitmiş olamazlar... Bebeğin birine TIR çarpmış ama ölmemiş, neden? - Bezi bariyerliymiş. En kahraman ilimiz hangisidir? -Batman. A:napıosun b:Stres atıyorum! Tut! Japon yapıştırıcım var, ama yapıştıracak japon bulamıyorum. Volkswagen Passat, bencil oynama. +Can bedenden çıkmayınca n ' olur? -Tarih dersine geç kalır. Muazzez Abacı şarkı söylerken neden hareket edemez? -Çünkü hatıralar sarmış dört bir yanını. Usame Bin Ladin ' i Amerika yakalamış. Piyasada 999 Ladin kalmış. Ananas baban yedek. Adamın biri hakkını aramış meşgul çıkmış. Güler yüz. Ayşe elli. Meşe ağacının değerini en iyi kim bilir? İzzet Altınmeşe. Geçen gün taksi çevirdim... Hala dönüyor. Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
SOĞUK ESPİRİLAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt