PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SOLİS traktorler nasil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çifçilik zor iş" data-source="post: 935659" data-attributes="member: 34351"><p><strong>Ynt: SOLİS traktorler nasil</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben solisi bilmiyorum size tafsiyem herte peşpeşe pullağa koşun ve yakıtı karşılaştırın</p><p> </p><p>geçen sene bizim köylü kuboto 9540 aldı adam biraz titiz bizim çocula gitmişler peşpeşe pullukla kubotu batırsa gidemiy kaldırsa işe yaramıyormuş hemen bai ve servisi aramış sonuç değişmemiş ködeki diğer traktör sahibi gençler adamı ne tarafa gittiğini tespit edip peşine düşüyorlardı</p><p>adam motaro kötü dememek için 5 li 13 lü pulluk aldı bahane hazır ben 5 li çekiyo tabi yetişirsiniz diye</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çifçilik zor iş, post: 935659, member: 34351"] [b]Ynt: SOLİS traktorler nasil[/b] arkadaşlar ben solisi bilmiyorum size tafsiyem herte peşpeşe pullağa koşun ve yakıtı karşılaştırın geçen sene bizim köylü kuboto 9540 aldı adam biraz titiz bizim çocula gitmişler peşpeşe pullukla kubotu batırsa gidemiy kaldırsa işe yaramıyormuş hemen bai ve servisi aramış sonuç değişmemiş ködeki diğer traktör sahibi gençler adamı ne tarafa gittiğini tespit edip peşine düşüyorlardı adam motaro kötü dememek için 5 li 13 lü pulluk aldı bahane hazır ben 5 li çekiyo tabi yetişirsiniz diye [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
SOLİS traktorler nasil
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt