PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SOLUCAN GÜBRESİ HAKKINDA BİLGİ YARDIMI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="saltabasticaret" data-source="post: 1023671" data-attributes="member: 74203"><p><strong><em>Merhaba, 3 Ay önce Solucan Gübresini hakkında bir haber okudukdan sonra bu sektörün yeni olduğu öğrenince bu sektöre girmeye karar verdim. Önce para yatırmadan piyasasını öğrenmem lazımdı. Uzun araştırmalar sonucunda solucan hakkında her şeyi öğrendim. 1 Ay araştırmalara sonucu İş ticarete gelince bir Solucan Çifliği ile anlaşma yaparak 0.08 TL den alıp 0.12 TL den satıyordum. Toplam 2 ay içerisinde 400.000 fazla solucan sattım. </em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Artık kendi çifliğimi kurmaya karar verirken önüme bir engel takıldı. Solucanı kolayca satarken Gübreyi satamıyorum. Bu sektörde Solucan da iş yok Gübresinde iş var. Fidan üretim yerlerine seracılara çiftçilere nereye gitsem geri çevriliyorum.</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Kendime öz güvenım vardır. 400.000 solucan da satmak kolay değildi.</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Forumdaki arkadaşlarıma isteğim, Solucan Gübresini kullanan varmı veya tanıdığı bir etkisini görebilmiş mi ? Çok organik gübre çeşidi var yosun gübresi Yarasa gübresi vs. Bunlar bir üçkağıtcılık mı ?</em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Gübre fadası olarak </em></strong></p><p><strong><em></em></strong></p><p><strong><em>Verimi %30-%200 arttırmaktadır.</em></strong></p><p><strong><em>Hasat zamanı 3-30 gün arası erken verim sağlamaktadır.</em></strong></p><p><strong><em>Su ihtiyacını %50 azaltmaktadır.</em></strong></p><p><strong><em>Topran Vİtamini %50 daha fazla almaktadır.</em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="saltabasticaret, post: 1023671, member: 74203"] [B][I]Merhaba, 3 Ay önce Solucan Gübresini hakkında bir haber okudukdan sonra bu sektörün yeni olduğu öğrenince bu sektöre girmeye karar verdim. Önce para yatırmadan piyasasını öğrenmem lazımdı. Uzun araştırmalar sonucunda solucan hakkında her şeyi öğrendim. 1 Ay araştırmalara sonucu İş ticarete gelince bir Solucan Çifliği ile anlaşma yaparak 0.08 TL den alıp 0.12 TL den satıyordum. Toplam 2 ay içerisinde 400.000 fazla solucan sattım. Artık kendi çifliğimi kurmaya karar verirken önüme bir engel takıldı. Solucanı kolayca satarken Gübreyi satamıyorum. Bu sektörde Solucan da iş yok Gübresinde iş var. Fidan üretim yerlerine seracılara çiftçilere nereye gitsem geri çevriliyorum. Kendime öz güvenım vardır. 400.000 solucan da satmak kolay değildi. Forumdaki arkadaşlarıma isteğim, Solucan Gübresini kullanan varmı veya tanıdığı bir etkisini görebilmiş mi ? Çok organik gübre çeşidi var yosun gübresi Yarasa gübresi vs. Bunlar bir üçkağıtcılık mı ? Gübre fadası olarak Verimi %30-%200 arttırmaktadır. Hasat zamanı 3-30 gün arası erken verim sağlamaktadır. Su ihtiyacını %50 azaltmaktadır. Topran Vİtamini %50 daha fazla almaktadır.[/I][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
SOLUCAN GÜBRESİ HAKKINDA BİLGİ YARDIMI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt