PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
SOLUCAN Gubresi kullanan varmi haziranda bu ise giriyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="orklar59" data-source="post: 955546" data-attributes="member: 10460"><p><strong>Ynt: SOLUCAN Gubresi kullanan varmi haziranda bu ise giriyorum</strong></p><p></p><p>okulda 3 tane tez calismasi yapan ogrencinin projelerii ayri ayri kabul esilmis ayrica solucan gubresine tarim bakanlogo milli bir proje olarak bakiyor topraklarimiz asiri kirlendi organik madde azaldi rusya abd israil bu ulkeler 1960-1970 li yillardan beri bu gubreyi kullanmakta solucan gubresi tarimda herkesin atladigi mikorizal kok gelisimini ve rhizibiom bakterilerilerinin faliyetleri acisindan solucanlardako salgilar bunun icin muntazam bir kaynak olarak gosteriliyor verilerde gorulenler sadece malro ve iz elementleri bakin toprak canliuir icinde milyonlarca hatta 1 gr toprakta milyonlarca bakteri yasar kullanddigimiz ilaclar bu bakterilerin yasam alanini kisitliyo bu gun hangi zoraat fakiltesine giderseniz gidin tum hocalar topraktaki canli yasami arttirmak icin ugrasir ne kadar cok yararli bakteri o kadar cok kok gelisimi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="orklar59, post: 955546, member: 10460"] [b]Ynt: SOLUCAN Gubresi kullanan varmi haziranda bu ise giriyorum[/b] okulda 3 tane tez calismasi yapan ogrencinin projelerii ayri ayri kabul esilmis ayrica solucan gubresine tarim bakanlogo milli bir proje olarak bakiyor topraklarimiz asiri kirlendi organik madde azaldi rusya abd israil bu ulkeler 1960-1970 li yillardan beri bu gubreyi kullanmakta solucan gubresi tarimda herkesin atladigi mikorizal kok gelisimini ve rhizibiom bakterilerilerinin faliyetleri acisindan solucanlardako salgilar bunun icin muntazam bir kaynak olarak gosteriliyor verilerde gorulenler sadece malro ve iz elementleri bakin toprak canliuir icinde milyonlarca hatta 1 gr toprakta milyonlarca bakteri yasar kullanddigimiz ilaclar bu bakterilerin yasam alanini kisitliyo bu gun hangi zoraat fakiltesine giderseniz gidin tum hocalar topraktaki canli yasami arttirmak icin ugrasir ne kadar cok yararli bakteri o kadar cok kok gelisimi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Seracılık
SOLUCAN Gubresi kullanan varmi haziranda bu ise giriyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt