PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Son 3 yıl buğday arpa verimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1097706" data-attributes="member: 75034"><p>Ekim 01 de</p><p>Bezostaya 27 kg </p><p>Tabana 10 kg dap +15 kg süper ekin </p><p></p><p>Mayıs 10 da </p><p>10kg üre </p><p>Sulama ot ilacı </p><p>Haziran 05 de </p><p>10 kg 33 nitrat </p><p>Ağustos 10 da biçim yaptım </p><p>260 dönüm = 150 ton çıktı </p><p></p><p>Bu yıl aynı işlem faklı tarla Renan tohumunu kullandım nasip bakıp Görecez farkını</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1097706, member: 75034"] Ekim 01 de Bezostaya 27 kg Tabana 10 kg dap +15 kg süper ekin Mayıs 10 da 10kg üre Sulama ot ilacı Haziran 05 de 10 kg 33 nitrat Ağustos 10 da biçim yaptım 260 dönüm = 150 ton çıktı Bu yıl aynı işlem faklı tarla Renan tohumunu kullandım nasip bakıp Görecez farkını [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Son 3 yıl buğday arpa verimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt