PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Son Sistem Besi Ahırı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1179284" data-attributes="member: 25443"><p>Hayvancilikta besi olsun sut olsun en önemli konulardan biri ucuz yem temini</p><p>İklim de önemli yazin serinletmek kışın ısıtmak gerekmesin</p><p>Benim yaşadığım bölge iklimi güzel </p><p>Ova arazilerde var elimizde bayir kirac arazilerde </p><p>Ova arazinin faresi kurbagasi bile başka bayir kirac araziye gore</p><p>Ovalarda 800 kg yi gecik arpa bicenler oldu</p><p>Biz bayir larda 300 kg civari bictik</p><p>Ucuz maliyet konusunda cok buyuk fark bu</p><p>Ucuz yem konudunda yine buyuk fark</p><p>İşletme o bolgenin ürünü imkanlari ile cok bağlantılı </p><p>Kim ne derse desin ben once buna bakarım </p><p>İşletmenin cevre iklim ve toprağına </p><p>Cok başarılı işletmeler var cevremde hem yemini yetistiren hem iyi hayvan bakan </p><p>Bu konu yerli yerinde olunca dövizin yükselmesi piyasa yemin yükselmesi pek etkilemez işletme sahibini</p><p>Bir yıllık kaba ve kesif yemi kendi yetistirip deposunda olan işletme sahibini</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1179284, member: 25443"] Hayvancilikta besi olsun sut olsun en önemli konulardan biri ucuz yem temini İklim de önemli yazin serinletmek kışın ısıtmak gerekmesin Benim yaşadığım bölge iklimi güzel Ova arazilerde var elimizde bayir kirac arazilerde Ova arazinin faresi kurbagasi bile başka bayir kirac araziye gore Ovalarda 800 kg yi gecik arpa bicenler oldu Biz bayir larda 300 kg civari bictik Ucuz maliyet konusunda cok buyuk fark bu Ucuz yem konudunda yine buyuk fark İşletme o bolgenin ürünü imkanlari ile cok bağlantılı Kim ne derse desin ben once buna bakarım İşletmenin cevre iklim ve toprağına Cok başarılı işletmeler var cevremde hem yemini yetistiren hem iyi hayvan bakan Bu konu yerli yerinde olunca dövizin yükselmesi piyasa yemin yükselmesi pek etkilemez işletme sahibini Bir yıllık kaba ve kesif yemi kendi yetistirip deposunda olan işletme sahibini [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Son Sistem Besi Ahırı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt