PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 749070" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz</strong></p><p></p><p>geçmiş olsun kardeş</p><p></p><p>5-6 sene öncesine kadar 40 dekar kayısıda bende vardı 2 farklı tarla 20şer dekar</p><p>ilk etapta 4-5 yıl önce 20 dekarı söktüm nar diktim</p><p>diger 20 dekar kayısı şuanda duruyor busene hiç satamadım geçen sene 7binliriya satmıştım </p><p>onuda sanırım bu kış sökmezsemde seneye kesin sökerim habire cebimden gidiyor kar etmek bir tarafa masrafı bile kurtarmıyor</p><p>nar çokmu farklı dersen 20dekar narı 1800 (binsekizyüz) liraya verdim yani oda aynı b.k.n kırmızısı </p><p>tek tesellim tek bir ürüne baglı kalmıyorum tarla vs ve diger agaçlardan da oldugu için(zeytin vs) bu meyve agaçlarından ettigim zarar birazda olsa normal tarllardan çıkıyor yani batma iflas etme durumu olmuyor ama yyinede pek iç açıcı degil durum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 749070, member: 33118"] [b]Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz[/b] geçmiş olsun kardeş 5-6 sene öncesine kadar 40 dekar kayısıda bende vardı 2 farklı tarla 20şer dekar ilk etapta 4-5 yıl önce 20 dekarı söktüm nar diktim diger 20 dekar kayısı şuanda duruyor busene hiç satamadım geçen sene 7binliriya satmıştım onuda sanırım bu kış sökmezsemde seneye kesin sökerim habire cebimden gidiyor kar etmek bir tarafa masrafı bile kurtarmıyor nar çokmu farklı dersen 20dekar narı 1800 (binsekizyüz) liraya verdim yani oda aynı b.k.n kırmızısı tek tesellim tek bir ürüne baglı kalmıyorum tarla vs ve diger agaçlardan da oldugu için(zeytin vs) bu meyve agaçlarından ettigim zarar birazda olsa normal tarllardan çıkıyor yani batma iflas etme durumu olmuyor ama yyinede pek iç açıcı degil durum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt