PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 749513" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz</strong></p><p></p><p></p><p>kardeşim benim msjımı yanlış okumuşsun yada yanlış anlamışsın bende elbette hesaplarım aşagı yukarı herşeyi</p><p>ben dedim ki yaptıgın hesap yanlış</p><p>ve dogru bir hesap olsa bile 100 dekardan 5bin kazanırsan ki türkiyede ki tarımıda göz önünen getiirirsen dedigin ibi 50-100 dekar la iş yapıyor çogu çiftçi yani küçük çaplı ki 5bin neya yarar 12 aya böldügün de asgari ücret bile yapmıyor çalıştıgı çabaladıgı alet edevat traktör gibi masraflarda işin içine kat veya olagan üstü bir durum da afet vs olddugunda bukadar riske karşı 5bin lira komik bir rakam degilmiki</p><p>enflasyonu ve hersene artan girdi maliyetlerini saymıyorum bile</p><p>birde 5 dekar yere 1 çuval bugday demişsin</p><p>öyle bir yer varsa ben limitsiz arazi kiralarım o fiyata istersee dekara 250kg bugday versin</p><p>bizim burda traktörün bile zor çalıştıgı dekara 250-300 kg bugday alınan yerlerin bile icar fiyatı 50-60 lira 100dekar icarlasan 5-6 bin yapar ki buda senin hesabı direk yanlış sınıfına sokar </p><p>tabi sen halinden memnunsan bana laf düşmez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 749513, member: 33118"] [b]Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz[/b] kardeşim benim msjımı yanlış okumuşsun yada yanlış anlamışsın bende elbette hesaplarım aşagı yukarı herşeyi ben dedim ki yaptıgın hesap yanlış ve dogru bir hesap olsa bile 100 dekardan 5bin kazanırsan ki türkiyede ki tarımıda göz önünen getiirirsen dedigin ibi 50-100 dekar la iş yapıyor çogu çiftçi yani küçük çaplı ki 5bin neya yarar 12 aya böldügün de asgari ücret bile yapmıyor çalıştıgı çabaladıgı alet edevat traktör gibi masraflarda işin içine kat veya olagan üstü bir durum da afet vs olddugunda bukadar riske karşı 5bin lira komik bir rakam degilmiki enflasyonu ve hersene artan girdi maliyetlerini saymıyorum bile birde 5 dekar yere 1 çuval bugday demişsin öyle bir yer varsa ben limitsiz arazi kiralarım o fiyata istersee dekara 250kg bugday versin bizim burda traktörün bile zor çalıştıgı dekara 250-300 kg bugday alınan yerlerin bile icar fiyatı 50-60 lira 100dekar icarlasan 5-6 bin yapar ki buda senin hesabı direk yanlış sınıfına sokar tabi sen halinden memnunsan bana laf düşmez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt