PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan38" data-source="post: 749518" data-attributes="member: 48479"><p><strong>Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz</strong></p><p></p><p>Ben halimden memnun deilim kar marji bu gidisatta cok kotu ama zarar ettirmiyo icara gelince bizim memleketi kastettim 5 dekarua bi torba un dedim 100 dekara 20 torba eder oda 1300 tl gibi rakam tutar...5 bin lira karmi beoncede deil ama en azindan zarar ettirmiyor..bide yavuz arkadasim su konuda yaniliyosun yada bu tarafini dusun diyelimki 5000 tl kari var aya bolunce 400 lira gibi gelir oluyo demi yilda mesala peki senede bu ektigin yere gun olarak saat olarak kac gun ve saat calisiyosun ekiminden harmanina toplasan 1 ay yilda bir ay calisiyosun ben sehirde asgari ucret alip senede en fazla 10bin tl gelirim olacana 365 gun kaba tabirle yardiracama 200 dekar yer ekmeyi senede de ayni kari aylik olarak hesaptada ayni maasi almayi tercih ederim ...yine soluyorum kari kar degil alternatif seylerde yapmak lazim yada birikmusin varsa buyuk oynamak lazim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan38, post: 749518, member: 48479"] [b]Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz[/b] Ben halimden memnun deilim kar marji bu gidisatta cok kotu ama zarar ettirmiyo icara gelince bizim memleketi kastettim 5 dekarua bi torba un dedim 100 dekara 20 torba eder oda 1300 tl gibi rakam tutar...5 bin lira karmi beoncede deil ama en azindan zarar ettirmiyor..bide yavuz arkadasim su konuda yaniliyosun yada bu tarafini dusun diyelimki 5000 tl kari var aya bolunce 400 lira gibi gelir oluyo demi yilda mesala peki senede bu ektigin yere gun olarak saat olarak kac gun ve saat calisiyosun ekiminden harmanina toplasan 1 ay yilda bir ay calisiyosun ben sehirde asgari ucret alip senede en fazla 10bin tl gelirim olacana 365 gun kaba tabirle yardiracama 200 dekar yer ekmeyi senede de ayni kari aylik olarak hesaptada ayni maasi almayi tercih ederim ...yine soluyorum kari kar degil alternatif seylerde yapmak lazim yada birikmusin varsa buyuk oynamak lazim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt