PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 749663" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz</strong></p><p></p><p>Köylü çalışmıyor, kim ne derse desin... Bizim köyde adamları uyanık görmüyoruz, hepsi yatıyor. Sonra da vay efendim kazanamıyoruz, devletin buna bir el atması lazım. Çalışmayan kendileri, devlet destek vermiyor diye şikayet edenler kendileri, oy verenler yine kendileri... Ben anlamadım ne istediklerini! </p><p></p><p>Yahu ağacı dikmişsin, büyütmüşsün, ürün alıyorsun... Bu ağaca harcadığın zaman günde 1 saat yoktur ortalamaya vursan. Geriye kalan zamanlarda ne yaptınız çok merak ediyorum? Eğer bizim köydekiler gibi yapıyorsanız vay halinize... Bizim köydekiler 7/24 yatıyor. Güya danaları gütmeye gidiyorlar, oraya bile kanepe atmışlar giden yatıyor. Sonra hayvancılık bitti, tarım bitti... Geçeceksiniz bu işleri!! Çalışan, emek veren rızkını ona göre alıyor. Çalışmayan adam fabrika da kursa batar, doktor olsa da batar, çiftçi olsa da batar... Adam doktor olmuş 6 sene okul okumuş ama memurla aynı maaşı alıyor. Niye? Çünkü kendisini geliştirmemiş. Kendisiyle aynı yaşıt hatta aynı okuldan mezun adam paranın dibine vururken bu normal memura yakın maaş alıyor. Yani her şey sizde bitiyor, çalışırsanız kazanırsınız...</p><p></p><p>Bir de işin hilesine kaçanlar var! Bunların kendilerine ürettikleri ile halka satacakları ürünler farklı tarlalarda yetişir. Kendilerine kaliteli, doğal ürün ayırırken, halka hormonlu, katkılı ürünleri satarlar. Bırakın da böyleleri batsın, iyi oluyor! Kendi çoluğuna çocuğuna yedirmediği şeyleri halka satan adamlar var. Batacağız diye ağlarlar orada burada, batın da kurtulalım! </p><p></p><p>Bir köye gittim, adam incir ikram etti. Bu kendimiz için ürettiğimiz bahçenin inciri dedi. Halka sattığınızı nasıl üretiyorsunuz dedim, onlarda ilaç filan oluyor dedi. Kuru incirlerde de aynısı, iyilerini kendilerine alırlar, kötülerine bozulmasın çürümesin diye kimyasallar karıştırıp halka satarlar! Bunlara zerre kadar üzülmüyorum, keşke toptan batsalar. Güya çocuğuna iyisini yediriyor, bilmiyor ki haram lokma verdiğini... Kayısının pazarlanması incir gibi, inşallah bu battım diyenler bu şekilde üretim yapmıyordur!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 749663, member: 48547"] [b]Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz[/b] Köylü çalışmıyor, kim ne derse desin... Bizim köyde adamları uyanık görmüyoruz, hepsi yatıyor. Sonra da vay efendim kazanamıyoruz, devletin buna bir el atması lazım. Çalışmayan kendileri, devlet destek vermiyor diye şikayet edenler kendileri, oy verenler yine kendileri... Ben anlamadım ne istediklerini! Yahu ağacı dikmişsin, büyütmüşsün, ürün alıyorsun... Bu ağaca harcadığın zaman günde 1 saat yoktur ortalamaya vursan. Geriye kalan zamanlarda ne yaptınız çok merak ediyorum? Eğer bizim köydekiler gibi yapıyorsanız vay halinize... Bizim köydekiler 7/24 yatıyor. Güya danaları gütmeye gidiyorlar, oraya bile kanepe atmışlar giden yatıyor. Sonra hayvancılık bitti, tarım bitti... Geçeceksiniz bu işleri!! Çalışan, emek veren rızkını ona göre alıyor. Çalışmayan adam fabrika da kursa batar, doktor olsa da batar, çiftçi olsa da batar... Adam doktor olmuş 6 sene okul okumuş ama memurla aynı maaşı alıyor. Niye? Çünkü kendisini geliştirmemiş. Kendisiyle aynı yaşıt hatta aynı okuldan mezun adam paranın dibine vururken bu normal memura yakın maaş alıyor. Yani her şey sizde bitiyor, çalışırsanız kazanırsınız... Bir de işin hilesine kaçanlar var! Bunların kendilerine ürettikleri ile halka satacakları ürünler farklı tarlalarda yetişir. Kendilerine kaliteli, doğal ürün ayırırken, halka hormonlu, katkılı ürünleri satarlar. Bırakın da böyleleri batsın, iyi oluyor! Kendi çoluğuna çocuğuna yedirmediği şeyleri halka satan adamlar var. Batacağız diye ağlarlar orada burada, batın da kurtulalım! Bir köye gittim, adam incir ikram etti. Bu kendimiz için ürettiğimiz bahçenin inciri dedi. Halka sattığınızı nasıl üretiyorsunuz dedim, onlarda ilaç filan oluyor dedi. Kuru incirlerde de aynısı, iyilerini kendilerine alırlar, kötülerine bozulmasın çürümesin diye kimyasallar karıştırıp halka satarlar! Bunlara zerre kadar üzülmüyorum, keşke toptan batsalar. Güya çocuğuna iyisini yediriyor, bilmiyor ki haram lokma verdiğini... Kayısının pazarlanması incir gibi, inşallah bu battım diyenler bu şekilde üretim yapmıyordur! [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt