PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 749970" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz</strong></p><p></p><p>Sarhoş da ben sarhoş değilim der zaten. Kimse kendisine toz kondurmaz, hep başkaları hatalıdır ve başkaları yüzünden kendisi bu haldedir. </p><p></p><p>Bilinçli olmaya, araştırmaya teşvik etmek hatamdı. Baştan ' ' Evet, ne olacak bu halimiz. Öldük, bittik biz ' ' deseydim bu noktalara gelmezdi, aksine destek görürdüm. </p><p></p><p>Hatayı biraz da kendinizde arayın. ' ' Ben ne yapıyorum, hata yapıyor muyum, bu işi yapmalı mıyım ' ' diye oturun düşünün. </p><p></p><p>Gübre dedik, ilaç dedik hemen hesap yapmışsınız. Bir defa elinizde olan hayvan gübresini kullansanız, dışarıdan aldığınız gübrenin miktarını azaltırsınız. Elinizde ne kadar hayvan gübresi varsa, o kadar maliyetiniz düşer. Sirke de aynı şekilde... Sirke yapmak için tonlarca elma almanıza gerek yok, sonuçta pazarlanmayacak ve belirli standartlarda olması gerekmiyor. Yediğiniz birçok meyvenin kabuğundan bile sirke yapabilirsiniz. 10 ağaç ilaçlasanız bile dışarıdan aldığınız ilacın miktarını azaltır, maliyetiniz azalır. </p><p></p><p>Ama yok siz ' ' vay bittik biz ' ' demeye devam edin. </p><p></p><p>Ben alternatifler sunuyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum ama kimsenin işine gelmiyor. Çalışmayan adama ' ' tembel ' ' dedik ya, hemen savunmaya geçildi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 749970, member: 48547"] [b]Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz[/b] Sarhoş da ben sarhoş değilim der zaten. Kimse kendisine toz kondurmaz, hep başkaları hatalıdır ve başkaları yüzünden kendisi bu haldedir. Bilinçli olmaya, araştırmaya teşvik etmek hatamdı. Baştan ' ' Evet, ne olacak bu halimiz. Öldük, bittik biz ' ' deseydim bu noktalara gelmezdi, aksine destek görürdüm. Hatayı biraz da kendinizde arayın. ' ' Ben ne yapıyorum, hata yapıyor muyum, bu işi yapmalı mıyım ' ' diye oturun düşünün. Gübre dedik, ilaç dedik hemen hesap yapmışsınız. Bir defa elinizde olan hayvan gübresini kullansanız, dışarıdan aldığınız gübrenin miktarını azaltırsınız. Elinizde ne kadar hayvan gübresi varsa, o kadar maliyetiniz düşer. Sirke de aynı şekilde... Sirke yapmak için tonlarca elma almanıza gerek yok, sonuçta pazarlanmayacak ve belirli standartlarda olması gerekmiyor. Yediğiniz birçok meyvenin kabuğundan bile sirke yapabilirsiniz. 10 ağaç ilaçlasanız bile dışarıdan aldığınız ilacın miktarını azaltır, maliyetiniz azalır. Ama yok siz ' ' vay bittik biz ' ' demeye devam edin. Ben alternatifler sunuyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum ama kimsenin işine gelmiyor. Çalışmayan adama ' ' tembel ' ' dedik ya, hemen savunmaya geçildi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt