PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 749984" data-attributes="member: 48547"><p><strong>Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Ben zaten şikayet edenlerin hepsi tembel demiyorum. Ama o kadar köy gezdim, o kadar insan tanıdım (sadece çiftçi de değil) hep şikayetçiler. Adamlara anlatıyorum, şunları yapsana diyorum ama ya ' ' ben bu işi sevmiyorum ' ' diyorlar ya da ciddiye bile almıyorlar. Allah belamı versin bildiğimi esirgiyorsam, o kadar anlatıyorum ' ' biz bu işi sevmiyoruz ' ' diyorlar. Bu adama ne denir? </p><p></p><p>Tamam hükümetin yanlış politikaları var, ona da bir şey demiyorum. Hatta adam akıllı bir tepki verilse ben de destek vereceğim. Ama biz dört dörtlük, minimum maliyet ile ve helalinden yapıyor muyuz işlerimizi benim sorguladığım yer bu. Yoksa hükümet politikaları zaten bütün sektörlerde berbat. </p><p></p><p>Ama görüyorum ki boşuna dil döküp, boşuna zaman harcıyorum. Bundan sonra ' ' geçmiş olsun ' ' deyip bırakacağım. Ne haddime akıl vermek, alternatifler sunmak. Herkes bildiği yolda devam etsin. </p><p></p><p>Allah herkese helalinden kazanç nasip etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 749984, member: 48547"] [b]Ynt: son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz[/b] Ben zaten şikayet edenlerin hepsi tembel demiyorum. Ama o kadar köy gezdim, o kadar insan tanıdım (sadece çiftçi de değil) hep şikayetçiler. Adamlara anlatıyorum, şunları yapsana diyorum ama ya ' ' ben bu işi sevmiyorum ' ' diyorlar ya da ciddiye bile almıyorlar. Allah belamı versin bildiğimi esirgiyorsam, o kadar anlatıyorum ' ' biz bu işi sevmiyoruz ' ' diyorlar. Bu adama ne denir? Tamam hükümetin yanlış politikaları var, ona da bir şey demiyorum. Hatta adam akıllı bir tepki verilse ben de destek vereceğim. Ama biz dört dörtlük, minimum maliyet ile ve helalinden yapıyor muyuz işlerimizi benim sorguladığım yer bu. Yoksa hükümet politikaları zaten bütün sektörlerde berbat. Ama görüyorum ki boşuna dil döküp, boşuna zaman harcıyorum. Bundan sonra ' ' geçmiş olsun ' ' deyip bırakacağım. Ne haddime akıl vermek, alternatifler sunmak. Herkes bildiği yolda devam etsin. Allah herkese helalinden kazanç nasip etsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Fotoğraflar (Çekimler)
son yılların en düşük fiyatları batmak üzereyiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt