PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sözleşmeli er için ilk adım atıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fatih ödemişli" data-source="post: 397981" data-attributes="member: 28757"><p><strong>Ynt: Sözleşmeli er için ilk adım atıldı</strong></p><p></p><p>pkk nın 7 bın cıvarı sılahlı adamı var 3 bın cıvarı ıcerde eyleme hazır 4 bın cıvarı dışarda egıtımde dönuşümlü gırıp cıkıp eylem yapıyorlar yerleşik bırlıklerle bu iş bitmez 10 bın cıvarı adam yetışşe bunların 5 bını devamlı gezıcı şekılde avda 5 bını dınlenmede donuşumlu şekıldebu ış yapılsa en fazla 5 yılda sılahlı guç bıter kıpırdayamaz hale gelır duran bırlık yavaş pılanlı hareket eden bırlık devamlı av konumundadır av tedırgındır aşırı yorulur bı noktada zayıf düşer onları av konumuna düşürmedıkce bu iş ıtmez20 yaşındakı cocuk ev hasretı rutbelı baskısı ana baba sıla kadın kızla işi olmayacak buda zamanla tacrubeyle acıyla aşagı yukarı 2 yılda dagda kazanılır ne zaman düşünülmeyeni düşündügünde hıssedılmeyeni hıssettıgınde görunmeyenı gördugunde serçe degıl şahin oldugunda artık ava cıkılır kız-*sw</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fatih ödemişli, post: 397981, member: 28757"] [b]Ynt: Sözleşmeli er için ilk adım atıldı[/b] pkk nın 7 bın cıvarı sılahlı adamı var 3 bın cıvarı ıcerde eyleme hazır 4 bın cıvarı dışarda egıtımde dönuşümlü gırıp cıkıp eylem yapıyorlar yerleşik bırlıklerle bu iş bitmez 10 bın cıvarı adam yetışşe bunların 5 bını devamlı gezıcı şekılde avda 5 bını dınlenmede donuşumlu şekıldebu ış yapılsa en fazla 5 yılda sılahlı guç bıter kıpırdayamaz hale gelır duran bırlık yavaş pılanlı hareket eden bırlık devamlı av konumundadır av tedırgındır aşırı yorulur bı noktada zayıf düşer onları av konumuna düşürmedıkce bu iş ıtmez20 yaşındakı cocuk ev hasretı rutbelı baskısı ana baba sıla kadın kızla işi olmayacak buda zamanla tacrubeyle acıyla aşagı yukarı 2 yılda dagda kazanılır ne zaman düşünülmeyeni düşündügünde hıssedılmeyeni hıssettıgınde görunmeyenı gördugunde serçe degıl şahin oldugunda artık ava cıkılır kız-*sw [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sözleşmeli er için ilk adım atıldı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt