PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sözleşmeli Tarım Yapan var mı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 743138" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: Sözleşmeli Tarım Yapan var mı ?</strong></p><p></p><p>hububatta tohumu verıyor pıyasadan /10fazla fıyat verıyor bu sene benım 1 tarlamdan 940 dıgerınden 970 kg verım aldım 820 krş dan anında ödeme yaptılar tarla anız olmayacak tercıh yeşillik yerı (patates pancar aycıcegı fasulye 9 EKILIR GENELDE YABANCI BITKI SECIMINI YAPACAKSIN bırkac kez kontrol edıyorlar sıkıntı yok KONYaA ALP TARIM İSTERSENIZ iletişim numarasını verebılşırım</p><p>patatesde bu yıl tohum uzerı calıştım ama belırlenen fıyat sanayı veya sofralık fıyatları tarlada yuksek suanda bunuda gecen yıl para etmedıgı ıcın tohuma fıyat koydurmuşdum bu hata benım ödemede baya bır sıkıntı yapıyorlar</p><p>sanırsam pancarı bılıyorsunuz tohumm gubre ılac capa abayram haarclıgı kurban parası vs vs verıyorda verıyor</p><p>aycıcegınde ben ekmıyorum şirkete özel allerşim var ama sıstemı yazayım</p><p>tohum kendılerıne aıt sonradan kesme yok gubreyı sulama avanslarını eksıksız verıyorlar capa avansınıda yada kendılerı amele sokuyorlar sadece bakımı erkeklerı kırmak kalıyor hasatta sergı yapıp kurutmayı bıle yapıyorlar ama parasını kesıyorlar zaten benım sıkıntımda o nekadar teslım ettıgını bılemıyorsun onun ıcın ekmıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 743138, member: 4065"] [b]Ynt: Sözleşmeli Tarım Yapan var mı ?[/b] hububatta tohumu verıyor pıyasadan /10fazla fıyat verıyor bu sene benım 1 tarlamdan 940 dıgerınden 970 kg verım aldım 820 krş dan anında ödeme yaptılar tarla anız olmayacak tercıh yeşillik yerı (patates pancar aycıcegı fasulye 9 EKILIR GENELDE YABANCI BITKI SECIMINI YAPACAKSIN bırkac kez kontrol edıyorlar sıkıntı yok KONYaA ALP TARIM İSTERSENIZ iletişim numarasını verebılşırım patatesde bu yıl tohum uzerı calıştım ama belırlenen fıyat sanayı veya sofralık fıyatları tarlada yuksek suanda bunuda gecen yıl para etmedıgı ıcın tohuma fıyat koydurmuşdum bu hata benım ödemede baya bır sıkıntı yapıyorlar sanırsam pancarı bılıyorsunuz tohumm gubre ılac capa abayram haarclıgı kurban parası vs vs verıyorda verıyor aycıcegınde ben ekmıyorum şirkete özel allerşim var ama sıstemı yazayım tohum kendılerıne aıt sonradan kesme yok gubreyı sulama avanslarını eksıksız verıyorlar capa avansınıda yada kendılerı amele sokuyorlar sadece bakımı erkeklerı kırmak kalıyor hasatta sergı yapıp kurutmayı bıle yapıyorlar ama parasını kesıyorlar zaten benım sıkıntımda o nekadar teslım ettıgını bılemıyorsun onun ıcın ekmıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Sözleşmeli Tarım Yapan var mı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt