PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
SimTractor Serileri
SimTractor 4.1
Genel
ST 4.12 Çıktı !!! DEMO İÇİN TIKLAYINIZ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 44614" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: ST 4.07 Çıktı !!!</strong></p><p></p><p>ST hakkında bir kaç bişey söylemek istiyorum, herkes bekliyordu. Buyrun...</p><p></p><p><strong>ST v4 ' ün ilk sürümü 4.06 olarak piyasa çıkmıştı. Belki bazı arkadaşlarımız dikkat etmedi ama bu sürüm aynı gün içinde öğleden sonra yerini 4.07 ' ye bıraktı. Bu da 4.06 sürümünün hatalı olabileceği izlenimi oluşturuyor. Bu yüzden elinde 4.06 olupta yükleyemeyen yada yüklemeye çalışan arkadaşlar öncelikle o sürümü tamamen silsinler. O sürümle ilgili bilgisayarlarında artık kalmasın. Bu uyarıyı ST ' nin resmi sitesinde çok dikkat çekerek söyledikleri için bende uyarıyorum. Daha sonra DirectX 9 ' un son sürümü olan Haziran 2008 sürümünü bilgisayarınıza yükleyiniz. <a href="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=822640ab-0983-4c41-9c70-632f6f42c557&DisplayLang=en" target="_blank">Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.</a></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>DirectX ' in son sürümünü yükledikten sonra ST 4.07 ' yi sorunsuz olarak yükleyebilirsiniz. <a href="http://www.webben.fr/game/SimTractor_4.exe" target="_blank">ST 4.07 sürümünün demosunu indirmek için buraya tıklayınız.</a></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>ST v4 ' e ilişkin bana gelen bazı sorulara genel olarak cevap vereyim.</strong></p><p><strong>* Ben oyunu paylaşımlı ekran kartına sahip bir bilgisayarda denedim, sorunsuz çalıştı. Paylaşımsız ekran kartlarında da, özellikle 5200 ve yukarısı tüm ekran kartılarında sorunsuz olarak çalışabilir.</strong></p><p><strong>* DirectX 9 ' un son sürümünü yüklemeden oyunu yükleyemezsiniz.</strong></p><p><strong>* 4.06 versiyonunu tamamen silmeden, 4.07 versiyonu randımanlı olarak çalışmaz. Mutlaka 4.06 ' yı tamamen silmeniz gerekiyor. 3.66 ' nın bulunmasının bir zararı yok.</strong></p><p><strong>* 3.66 ' daki çoğu yama ve modlar 4.07 ' ye uyuyor. Bu konuda sorun yaşamayız.</strong></p><p><strong>* Oyun çıktıktan hemen sonra tam sürümü bulmak zordur. En az 20 gün beklenmelidir.</strong></p><p><strong>* Oyunda her ekipmanı her traktöre takabilirsiniz, bu yüzden bir tane motorla tüm işleri yapabilir ve tüm aletleri kullanabilirsiniz.</strong></p><p><strong>* Bildiğimiz mahsüllerin yanında şeker pancarıda yetiştirebilirsiniz.</strong></p><p><strong>* Oyuna mod yüklemeye hiç gerek yok, zaten istenildiği kadar ekipman ve makina bulanmaktadır. Belki marka taraftarları için yamalar yüklenebilir.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Aşağıda saydığım tüm makina ve ekipmanlar için ST 3.66 yaması kullanabilirsiniz. Sadece belli başlı makinelerin isimlerini yazdım, daha çok uyan makina ve ekipman bulunmaktadır.</strong></p><p><strong>- Helezonlu Römork</strong></p><p><strong>- Diskaro</strong></p><p><strong>- 6 ' lı Döner Pulluk</strong></p><p><strong>- John Deere 7920</strong></p><p><strong>- John Deere 7810</strong></p><p><strong>- John Deere 9400</strong></p><p><strong>- Claas Cougar</strong></p><p><strong>- Claas Lexion 560</strong></p><p><strong></strong></p><p></p><p>Bu konunun ilk mesajını da güncelliyorum. Bunları okumaya üşenenler mutlaka olacaktır, bari ilk mesajda görüp aynı soruları sormasınlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 44614, member: 2"] [b]Ynt: ST 4.07 Çıktı !!![/b] ST hakkında bir kaç bişey söylemek istiyorum, herkes bekliyordu. Buyrun... [b]ST v4 ' ün ilk sürümü 4.06 olarak piyasa çıkmıştı. Belki bazı arkadaşlarımız dikkat etmedi ama bu sürüm aynı gün içinde öğleden sonra yerini 4.07 ' ye bıraktı. Bu da 4.06 sürümünün hatalı olabileceği izlenimi oluşturuyor. Bu yüzden elinde 4.06 olupta yükleyemeyen yada yüklemeye çalışan arkadaşlar öncelikle o sürümü tamamen silsinler. O sürümle ilgili bilgisayarlarında artık kalmasın. Bu uyarıyı ST ' nin resmi sitesinde çok dikkat çekerek söyledikleri için bende uyarıyorum. Daha sonra DirectX 9 ' un son sürümü olan Haziran 2008 sürümünü bilgisayarınıza yükleyiniz. [url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=822640ab-0983-4c41-9c70-632f6f42c557&DisplayLang=en]Buraya tıklayarak indirebilirsiniz.[/url] DirectX ' in son sürümünü yükledikten sonra ST 4.07 ' yi sorunsuz olarak yükleyebilirsiniz. [url=http://www.webben.fr/game/SimTractor_4.exe]ST 4.07 sürümünün demosunu indirmek için buraya tıklayınız.[/url] ST v4 ' e ilişkin bana gelen bazı sorulara genel olarak cevap vereyim. * Ben oyunu paylaşımlı ekran kartına sahip bir bilgisayarda denedim, sorunsuz çalıştı. Paylaşımsız ekran kartlarında da, özellikle 5200 ve yukarısı tüm ekran kartılarında sorunsuz olarak çalışabilir. * DirectX 9 ' un son sürümünü yüklemeden oyunu yükleyemezsiniz. * 4.06 versiyonunu tamamen silmeden, 4.07 versiyonu randımanlı olarak çalışmaz. Mutlaka 4.06 ' yı tamamen silmeniz gerekiyor. 3.66 ' nın bulunmasının bir zararı yok. * 3.66 ' daki çoğu yama ve modlar 4.07 ' ye uyuyor. Bu konuda sorun yaşamayız. * Oyun çıktıktan hemen sonra tam sürümü bulmak zordur. En az 20 gün beklenmelidir. * Oyunda her ekipmanı her traktöre takabilirsiniz, bu yüzden bir tane motorla tüm işleri yapabilir ve tüm aletleri kullanabilirsiniz. * Bildiğimiz mahsüllerin yanında şeker pancarıda yetiştirebilirsiniz. * Oyuna mod yüklemeye hiç gerek yok, zaten istenildiği kadar ekipman ve makina bulanmaktadır. Belki marka taraftarları için yamalar yüklenebilir. Aşağıda saydığım tüm makina ve ekipmanlar için ST 3.66 yaması kullanabilirsiniz. Sadece belli başlı makinelerin isimlerini yazdım, daha çok uyan makina ve ekipman bulunmaktadır. - Helezonlu Römork - Diskaro - 6 ' lı Döner Pulluk - John Deere 7920 - John Deere 7810 - John Deere 9400 - Claas Cougar - Claas Lexion 560 [/b] Bu konunun ilk mesajını da güncelliyorum. Bunları okumaya üşenenler mutlaka olacaktır, bari ilk mesajda görüp aynı soruları sormasınlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
SimTractor Serileri
SimTractor 4.1
Genel
ST 4.12 Çıktı !!! DEMO İÇİN TIKLAYINIZ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt