PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
stayer8073 hararet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ferhat" data-source="post: 161730" data-attributes="member: 353"><p><strong>Ynt: stayer8073 hararet</strong></p><p></p><p>Biraz devirli kullanırsanız hararet yükselmez diye düşünüyorum bizim akrabada var çok methini duydum tarla işinde kullanmadım, videolarını falan seyrettim fena asılıyo,yorumlarda farkettimde genelde millet ince teker olmasından memnun neden kimse balon lastık takılmasını önermiyo,gücü traktörün moturunun tipinden kaynaklanıyor bence,yani bildiğim kadarıyla V tipi dizel motor var steyrde piyasadaki diğer bütün traktörlerin motor tipi sıralı tip motor,V tipi motorn özelliği aynı silindir hacminde diğer tip motorlara göre daha fazla güç üretmesidir,bu yüzden iş makinalarında sıralı tip değil V tipi motor kullanılir siz buna birde turboyu ve intercolleride ekleyin ki biliyosunuz bunlarda steyrde mevcut,verdiğin paraya değecek bir traktör ama dediğim gibi ince lastik olması kafamı kurcalıyo jantları değiştirip balon lastik yapsak bunun ne sakıncası olurki şanzıman dayanmaz dedi bir arkadaş doğrumudur acaba, benim için önemli olan çifte iyi gitmesi pulluk ve çizelde yani,bizim emektar 480 liği satıp bi steyr alalım diyorum şu balon lastık hususunda deneyimi bigisi olan arkadaşalr bilgi ve deneyimlerini paylaşrmı lütfen birde ağıığı be kadar steyrin.Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ferhat, post: 161730, member: 353"] [b]Ynt: stayer8073 hararet[/b] Biraz devirli kullanırsanız hararet yükselmez diye düşünüyorum bizim akrabada var çok methini duydum tarla işinde kullanmadım, videolarını falan seyrettim fena asılıyo,yorumlarda farkettimde genelde millet ince teker olmasından memnun neden kimse balon lastık takılmasını önermiyo,gücü traktörün moturunun tipinden kaynaklanıyor bence,yani bildiğim kadarıyla V tipi dizel motor var steyrde piyasadaki diğer bütün traktörlerin motor tipi sıralı tip motor,V tipi motorn özelliği aynı silindir hacminde diğer tip motorlara göre daha fazla güç üretmesidir,bu yüzden iş makinalarında sıralı tip değil V tipi motor kullanılir siz buna birde turboyu ve intercolleride ekleyin ki biliyosunuz bunlarda steyrde mevcut,verdiğin paraya değecek bir traktör ama dediğim gibi ince lastik olması kafamı kurcalıyo jantları değiştirip balon lastik yapsak bunun ne sakıncası olurki şanzıman dayanmaz dedi bir arkadaş doğrumudur acaba, benim için önemli olan çifte iyi gitmesi pulluk ve çizelde yani,bizim emektar 480 liği satıp bi steyr alalım diyorum şu balon lastık hususunda deneyimi bigisi olan arkadaşalr bilgi ve deneyimlerini paylaşrmı lütfen birde ağıığı be kadar steyrin.Saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
stayer8073 hararet
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt