PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
stayer8073 hararet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cezama2007" data-source="post: 164166" data-attributes="member: 4621"><p><strong>Ynt: stayer8073 hararet</strong></p><p></p><p>dostum ısınma derken sanırım harareti kast ediyorsun ben mi yanlış anladım.eğer öyleyse hiç bir yararı olmaz ayrıca kayışı kopartır sürekli. sen kaçlık termostat kullanıyorsun onu bana yazarmısın ve nerdensin yani bolge olarak. </p><p>steyr dostum ateşleme sırası 1342 dir.başak olsun steyr olsun mazot bitince ilk etapta yani filitreye kadar olan bölümde çeker ondan sonra seni uyarmaya başlar bi patırtı ve istop edicekmiş gibi eğer sonuna kadar böyle devam edersen eksozdan ateş cıkar ve motor hava yapar bu özellik bosh pompasında v-a ve v-e tiplerinde bulunuyor.farzetki hava yaptı filitrelerini cıkar hasar vermeden içlerini mazotla doldur ve tak daha sonra depodaki kapaktan hava almıyacak şekilde bir kaç defa üfledikten sonra traktör çalışacaktır.şu anki başak modellerinde hava yapmma olayı tamamen tarih oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezama2007, post: 164166, member: 4621"] [b]Ynt: stayer8073 hararet[/b] dostum ısınma derken sanırım harareti kast ediyorsun ben mi yanlış anladım.eğer öyleyse hiç bir yararı olmaz ayrıca kayışı kopartır sürekli. sen kaçlık termostat kullanıyorsun onu bana yazarmısın ve nerdensin yani bolge olarak. steyr dostum ateşleme sırası 1342 dir.başak olsun steyr olsun mazot bitince ilk etapta yani filitreye kadar olan bölümde çeker ondan sonra seni uyarmaya başlar bi patırtı ve istop edicekmiş gibi eğer sonuna kadar böyle devam edersen eksozdan ateş cıkar ve motor hava yapar bu özellik bosh pompasında v-a ve v-e tiplerinde bulunuyor.farzetki hava yaptı filitrelerini cıkar hasar vermeden içlerini mazotla doldur ve tak daha sonra depodaki kapaktan hava almıyacak şekilde bir kaç defa üfledikten sonra traktör çalışacaktır.şu anki başak modellerinde hava yapmma olayı tamamen tarih oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
stayer8073 hararet
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt