PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
Steyr 185a efsane fotoları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cezama2007" data-source="post: 480613" data-attributes="member: 4621"><p><strong>Ynt: Steyr 185a efsane fotoları</strong></p><p></p><p>bu traktör 7 ileri 1 geri vitesli çok güçlü bir traktör babamın yanında çalışan eski kalfasında var dı harman makinası çalıştırıyorlar dı bununlar bu resimdeki çok eskimiş ve yıpranmış daha geçen sene 1900 a sattılar hurdacıya içim yandı benim param olsaydı gözümü kırpmadan alıcaktım bu bir bence antika daha da ötesi çalışan bir makina her şeyi çalışıyor bu maki,nanın başka bir özelliği de alt karterini sökmeden pistonları alabiliyorsunuz bu da nasıl mı oluyor. bilok ta dört tane kapak var buradan kol keplerini sökebilioruz ve sadece üst kapak alındıktan sonra bistonları ve kepleri değiştirme imkanımız oluyor bence çok büyük bir özellik.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezama2007, post: 480613, member: 4621"] [b]Ynt: Steyr 185a efsane fotoları[/b] bu traktör 7 ileri 1 geri vitesli çok güçlü bir traktör babamın yanında çalışan eski kalfasında var dı harman makinası çalıştırıyorlar dı bununlar bu resimdeki çok eskimiş ve yıpranmış daha geçen sene 1900 a sattılar hurdacıya içim yandı benim param olsaydı gözümü kırpmadan alıcaktım bu bir bence antika daha da ötesi çalışan bir makina her şeyi çalışıyor bu maki,nanın başka bir özelliği de alt karterini sökmeden pistonları alabiliyorsunuz bu da nasıl mı oluyor. bilok ta dört tane kapak var buradan kol keplerini sökebilioruz ve sadece üst kapak alındıktan sonra bistonları ve kepleri değiştirme imkanımız oluyor bence çok büyük bir özellik. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
Steyr 185a efsane fotoları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt