PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
steyr 2073 çiftçekermi 8073 tek çekermi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 260955" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: steyr 2073 çiftçekermi 8073 tek çekermi</strong></p><p></p><p>Bakınız yaşınız büyük olduğu için size karşı bir saygım var fakat yaptığım yorumada boş beleş tarzında bir yorum derseniz ortada saygı falan kalmaz Ankaralı abim. Ben olaya açıklık getireyim deneme motoru Başak 2073 ASH 4x4. Takılan pulluk güya 3 lü 16 numara yer kurak. Fakat bana pulluklar 16 numara gibi gelmedi ki pulluklarda doğru düzgün batmıyordu. Ben 98 yılından beri STEYR 8073 kullanıyorum. Dersin ki senn yaşın o zaman 8 di sen nasıl motor kullanırsın die. Allah razı olsun dedem ayarlayıp kullanırdım o zamanlar. Neyse ben Başağa bindiğimde STEYR ile arasında bi fark göremedim bir tek vitesleri yan taraftaydı. Birde çifçekerdi. Motorun göstergelerinin orasında yeşil bir düğme vardı. O düğme atıp atıp duruyordu meğer direksiyonu çevirince o düğme atarmış. 3-4 kere tarlada tur yaptım. Valla o motoru kullanırken ki kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Ben o günlerde STEYR ile 2 li 24 numara pullukla tarla sürdüm. STEYR banamısın demedi. Elimdeki motor tek çeker kullandığım motor çifçekerdi. Ben hiç bir fark göremedim. Bu benim yorumum benim fikrim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 260955, member: 919"] [b]Ynt: steyr 2073 çiftçekermi 8073 tek çekermi[/b] Bakınız yaşınız büyük olduğu için size karşı bir saygım var fakat yaptığım yorumada boş beleş tarzında bir yorum derseniz ortada saygı falan kalmaz Ankaralı abim. Ben olaya açıklık getireyim deneme motoru Başak 2073 ASH 4x4. Takılan pulluk güya 3 lü 16 numara yer kurak. Fakat bana pulluklar 16 numara gibi gelmedi ki pulluklarda doğru düzgün batmıyordu. Ben 98 yılından beri STEYR 8073 kullanıyorum. Dersin ki senn yaşın o zaman 8 di sen nasıl motor kullanırsın die. Allah razı olsun dedem ayarlayıp kullanırdım o zamanlar. Neyse ben Başağa bindiğimde STEYR ile arasında bi fark göremedim bir tek vitesleri yan taraftaydı. Birde çifçekerdi. Motorun göstergelerinin orasında yeşil bir düğme vardı. O düğme atıp atıp duruyordu meğer direksiyonu çevirince o düğme atarmış. 3-4 kere tarlada tur yaptım. Valla o motoru kullanırken ki kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. Ben o günlerde STEYR ile 2 li 24 numara pullukla tarla sürdüm. STEYR banamısın demedi. Elimdeki motor tek çeker kullandığım motor çifçekerdi. Ben hiç bir fark göremedim. Bu benim yorumum benim fikrim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
steyr 2073 çiftçekermi 8073 tek çekermi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt