PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Alıntılar)
şteyr 495 kompakt
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emre_ck" data-source="post: 99099" data-attributes="member: 1191"><p><strong>Ynt: şteyr 495 kompakt</strong></p><p></p><p>bak boyrazlı ben camur atmadım cnhye ve bılgım var nht sen daima lafı neresinden anlıyorsan o senini sorunu nht bir cnh markasıdır cnh ise dünyanın önde gelen büyük firmalarındandır tamammı ama ben sadece millete biraz degiyom her dememdede sen caseyi savunuyon anlamadım ilala şunumu diyelim case İNTER dirbana bunumu soylettirecen tabi sende diyecen nht ford nht ford oldunu zaten bılıyorum ben uzatma </p><p></p><p></p><p>Case-İH, New holland ve Steyr ' den beydana geliyor</p><p></p><p>bence meydana gelmıyor İNTERNATIONALDAN meydana gelıyor önündeki İH yazısınıdamı görmüyon ha neoldu fıat grubu dışarıya mal satamıyordu AB girdemedimizden dolayı fıat case ile birleşti dünyadaki fabrikalardan fıat hisse aldı ve böylelikle dışarı mal üretti</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emre_ck, post: 99099, member: 1191"] [b]Ynt: şteyr 495 kompakt[/b] bak boyrazlı ben camur atmadım cnhye ve bılgım var nht sen daima lafı neresinden anlıyorsan o senini sorunu nht bir cnh markasıdır cnh ise dünyanın önde gelen büyük firmalarındandır tamammı ama ben sadece millete biraz degiyom her dememdede sen caseyi savunuyon anlamadım ilala şunumu diyelim case İNTER dirbana bunumu soylettirecen tabi sende diyecen nht ford nht ford oldunu zaten bılıyorum ben uzatma Case-İH, New holland ve Steyr ' den beydana geliyor bence meydana gelmıyor İNTERNATIONALDAN meydana gelıyor önündeki İH yazısınıdamı görmüyon ha neoldu fıat grubu dışarıya mal satamıyordu AB girdemedimizden dolayı fıat case ile birleşti dünyadaki fabrikalardan fıat hisse aldı ve böylelikle dışarı mal üretti [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Alıntılar)
şteyr 495 kompakt
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt