PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
Steyr 768 - Bahçe Düzenlemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 28427" data-attributes="member: 2"><p><strong>Ynt: Steyr 768 - Bahçe Düzenlemesi</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Daha çok fotoğraf var atıcam hepsini inşallah. Koskoca 5 gün durdum köyde dünya kadar iş yaptık, bir sürü foto çektim.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Onları boyayacağım ama vakit yok inanki. Gidiyoruz iş yapmaya hemen geliyoruz sonra. Bir tek harman zamanı köyde olurum sürekli, ondada motor evde durmuyor hiç. Geçen sene harmanda jantları boyayayım dedim, daha kurumadan tarlaya gitmek zorunda kaldım. İnşallah yakın biz zamanda römorku boyayacağım, o zaman motorada el atarım.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Bizde pistonlu kullanıyoruz ama ufak işler için gerek yoktu ona. Römork büyük olunca pisyon şart, bunlar çok fazla kalkmıyor yukarı, pistonlular neredeyse yere 90 derece oluyor.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Her türlü alet var onlarda, işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Bizimde römork üstünde borular büklüm büklüm ama almaya deymez 50 dönüm yer sulamak için. Onlar belki 400 dönüm yer suluyor düzende var tabi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 28427, member: 2"] [b]Ynt: Steyr 768 - Bahçe Düzenlemesi[/b] Daha çok fotoğraf var atıcam hepsini inşallah. Koskoca 5 gün durdum köyde dünya kadar iş yaptık, bir sürü foto çektim. Onları boyayacağım ama vakit yok inanki. Gidiyoruz iş yapmaya hemen geliyoruz sonra. Bir tek harman zamanı köyde olurum sürekli, ondada motor evde durmuyor hiç. Geçen sene harmanda jantları boyayayım dedim, daha kurumadan tarlaya gitmek zorunda kaldım. İnşallah yakın biz zamanda römorku boyayacağım, o zaman motorada el atarım. Bizde pistonlu kullanıyoruz ama ufak işler için gerek yoktu ona. Römork büyük olunca pisyon şart, bunlar çok fazla kalkmıyor yukarı, pistonlular neredeyse yere 90 derece oluyor. Her türlü alet var onlarda, işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Bizimde römork üstünde borular büklüm büklüm ama almaya deymez 50 dönüm yer sulamak için. Onlar belki 400 dönüm yer suluyor düzende var tabi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
Steyr 768 - Bahçe Düzenlemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt