PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="erc10000" data-source="post: 154982" data-attributes="member: 5596"><p><strong>Ynt: Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Bu parçaya bu gidişimde bakıcam.</p><p></p><p>Traktör serviste ve yağı, filitreleri değiştirdik castrol magnatec 20-50 yağ kullandık.</p><p>Hava filtresini mazotla temizleyip kuruttuk ve temiz bir şekilde yağını ekledik taktık.</p><p></p><p>Koltuk kısmının üst bağlantı yerini parçalamışlar ip filan sarıp sabitlemişler. Bu Grammer koltuk varmış Steyr lar için özel yani bağlantı yerleri tam uygunmuş. Hangi fiyata nereden bulabiliriz? </p><p>Uygun olurmu yoksa gidip döşemeye 20 lira üstüne bir de 20 lira tamirat yaptırıp toplamda 40-50 lira harcamak mı daha uygun olur?</p><p></p><p>Egzost u aşağıya bağlamışlar bahçede kullandıklarından dolayı bizden önceki sahipleri. Nedendir anlayamadım şaseye kaynak yaptırmışlar. Sarsıntıdan birkaç kez kırılmış ki kaynak izleri var onları arabalardaki gibi lastik takozlu şekle dönüştürücez.</p><p></p><p>Şimdi Traktörü aldık satış işlemleri filan bitti (noterden). Fakat vizeye girmesi gerekecek... Lastikleri orta kısımda 1cm diş yok. Yani bitik durumda</p><p>Vizede lastiklerden dolayı geri çevirirler mi değiştirmemiz gerekiyor mu?</p><p></p><p>Lastikleri değiştirip değiştirmemek konusunda kararsız kaldık bizim şuanki kabak hali bile işimizi görür en kötü hafif patinaja kalır ama bize yeter. Bahçede fidan aralarındaki sıra arasındaki ve yoldaki otu öldürmek için kullanacaz...</p><p></p><p>Lastik üstünde orjinal gelen lastikler ve Petlas</p><p>üzerinde arkalarda 12,4 - 28 GPR TZ-13 yazıyor.</p><p>önde de 6,50 - 16 yazıyor.</p><p></p><p>Bu ebatların tam olarak ne olduğunu anlayamadım. </p><p>Çok fazla marka var hangi marka alacağımızı çözemedik.</p><p>Fiyatlarda marka bazında çok değişken hangi marka lastikleri tavsiye edersiniz?</p><p></p><p>Çok soru sordum ama idare edin ilk defa traktör sahibi olduk ama öğrenmenin yaşı yok öğrenecez...</p><p>İyi Forumlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erc10000, post: 154982, member: 5596"] [b]Ynt: Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum[/b] Bu parçaya bu gidişimde bakıcam. Traktör serviste ve yağı, filitreleri değiştirdik castrol magnatec 20-50 yağ kullandık. Hava filtresini mazotla temizleyip kuruttuk ve temiz bir şekilde yağını ekledik taktık. Koltuk kısmının üst bağlantı yerini parçalamışlar ip filan sarıp sabitlemişler. Bu Grammer koltuk varmış Steyr lar için özel yani bağlantı yerleri tam uygunmuş. Hangi fiyata nereden bulabiliriz? Uygun olurmu yoksa gidip döşemeye 20 lira üstüne bir de 20 lira tamirat yaptırıp toplamda 40-50 lira harcamak mı daha uygun olur? Egzost u aşağıya bağlamışlar bahçede kullandıklarından dolayı bizden önceki sahipleri. Nedendir anlayamadım şaseye kaynak yaptırmışlar. Sarsıntıdan birkaç kez kırılmış ki kaynak izleri var onları arabalardaki gibi lastik takozlu şekle dönüştürücez. Şimdi Traktörü aldık satış işlemleri filan bitti (noterden). Fakat vizeye girmesi gerekecek... Lastikleri orta kısımda 1cm diş yok. Yani bitik durumda Vizede lastiklerden dolayı geri çevirirler mi değiştirmemiz gerekiyor mu? Lastikleri değiştirip değiştirmemek konusunda kararsız kaldık bizim şuanki kabak hali bile işimizi görür en kötü hafif patinaja kalır ama bize yeter. Bahçede fidan aralarındaki sıra arasındaki ve yoldaki otu öldürmek için kullanacaz... Lastik üstünde orjinal gelen lastikler ve Petlas üzerinde arkalarda 12,4 - 28 GPR TZ-13 yazıyor. önde de 6,50 - 16 yazıyor. Bu ebatların tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Çok fazla marka var hangi marka alacağımızı çözemedik. Fiyatlarda marka bazında çok değişken hangi marka lastikleri tavsiye edersiniz? Çok soru sordum ama idare edin ilk defa traktör sahibi olduk ama öğrenmenin yaşı yok öğrenecez... İyi Forumlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt