PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cezama2007" data-source="post: 155036" data-attributes="member: 4621"><p><strong>Ynt: Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum</strong></p><p></p><p>sana fiyat konbusunda koltuk olarak şöyle diyeyim normal marka koltuklat en düşük 80 ila 100 tl arasında değişir grammer koltuk ne kadardır bilmem ve pahalıdır diye tahmin ediyorum sana tavsiyem koltuk iskeletinde fazla bir bozukluk yoksa kaplat derim ben gerek yok bence.</p><p>yağ ok,hava filitresi ok.</p><p>vizeye girereken şöyle yapabilirsin komşunda veya tanıdıklarında 8043 veya 2043 başak veya steyr varsa onları jantlarıyla beraber değiştir ödünç olarak muayeneye boylelikle girebilirsin.yoksa ondan ötesi seni beni de aşar.</p><p>sana tavsiyem lastik alırsan tekrar petlas veya goodyear alman ama öteki markalarda iyi fiyatlarını tabiki şu an bilemiyorum internetten bulabilirsin ortalama fiyatlarını seç beğen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezama2007, post: 155036, member: 4621"] [b]Ynt: Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum[/b] sana fiyat konbusunda koltuk olarak şöyle diyeyim normal marka koltuklat en düşük 80 ila 100 tl arasında değişir grammer koltuk ne kadardır bilmem ve pahalıdır diye tahmin ediyorum sana tavsiyem koltuk iskeletinde fazla bir bozukluk yoksa kaplat derim ben gerek yok bence. yağ ok,hava filitresi ok. vizeye girereken şöyle yapabilirsin komşunda veya tanıdıklarında 8043 veya 2043 başak veya steyr varsa onları jantlarıyla beraber değiştir ödünç olarak muayeneye boylelikle girebilirsin.yoksa ondan ötesi seni beni de aşar. sana tavsiyem lastik alırsan tekrar petlas veya goodyear alman ama öteki markalarda iyi fiyatlarını tabiki şu an bilemiyorum internetten bulabilirsin ortalama fiyatlarını seç beğen. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8043 hakkında yardımlarınızı bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt