PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8053 Boğuluyor.???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OğuzUsta" data-source="post: 1101736" data-attributes="member: 55428"><p>Kaç senelik ustamiza gosterdik zaten motoru uzaktan görmüş dükkana yaklaşırken.Bunda steyr sesi yok dedi sebebi ise orjinal pompası yok zamaninda ona özel yapilan yağlı pompa var üstünde.Ama motoru zaten yeni yapılmış rektefiye isteseydi ustamiz derdi zaten kendisi motor ustası.Motor tahliye hortumunda tek damla yağ fıhtısı bile yok kara duman zaten yok sabah soğukta kolay çalışıyor kızdırmadan</p><p></p><p>Uatamiz Filtreler yağlar sular değiştirdi.Pompada bi yanlış yapılan işlem vardi.Pompanin geri dönüşüne valfsiz vida takmışlar.Pompa fazla mazotu geri depoya gonderemiyordu.Kendi kendine dururken stop etcek gibi oluyor sonra stop etmeden kendini topluyordu bu sebepten Delikli valf takildi.Ama pompaci enjektorden gelen fazla mazot hortumunu iptal etti.tipaladi yani artik enjektorden mazot geri gelemiyordu.Motor sanayiden gelirken tıpa yı basınç tan atmis.Bende pet şişe taktim o boruya.Ordan damla damla da olsa motor yakmadigi mazotu atiyor.</p><p>İşte bu kolay boğulması pompadan şüpheleniyorum birde sibop ayarindan.</p><p>Yakında sanayiye gidicem bunlari halletmem lazım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OğuzUsta, post: 1101736, member: 55428"] Kaç senelik ustamiza gosterdik zaten motoru uzaktan görmüş dükkana yaklaşırken.Bunda steyr sesi yok dedi sebebi ise orjinal pompası yok zamaninda ona özel yapilan yağlı pompa var üstünde.Ama motoru zaten yeni yapılmış rektefiye isteseydi ustamiz derdi zaten kendisi motor ustası.Motor tahliye hortumunda tek damla yağ fıhtısı bile yok kara duman zaten yok sabah soğukta kolay çalışıyor kızdırmadan Uatamiz Filtreler yağlar sular değiştirdi.Pompada bi yanlış yapılan işlem vardi.Pompanin geri dönüşüne valfsiz vida takmışlar.Pompa fazla mazotu geri depoya gonderemiyordu.Kendi kendine dururken stop etcek gibi oluyor sonra stop etmeden kendini topluyordu bu sebepten Delikli valf takildi.Ama pompaci enjektorden gelen fazla mazot hortumunu iptal etti.tipaladi yani artik enjektorden mazot geri gelemiyordu.Motor sanayiden gelirken tıpa yı basınç tan atmis.Bende pet şişe taktim o boruya.Ordan damla damla da olsa motor yakmadigi mazotu atiyor. İşte bu kolay boğulması pompadan şüpheleniyorum birde sibop ayarindan. Yakında sanayiye gidicem bunlari halletmem lazım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Steyr 8053 Boğuluyor.???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt